Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nők már csak olyan pasival hajlandóak kavarni akinek 7 számjegyű fizetése van?
Nektek tuti a pénz miatt nem nincs nőtök🤣🤣🤣
Az a baj hogy a pénzen kívül semmit nem tudnàtok felmutatni - csak hát sajnos az sincs 🤣🤣🤣🤣
20-as: jajj hagyd már ezt a szar dumát. Hány de hány olyan FONTOS szakma van amelyhez rengeteget kell tanulni mégsem keresnek lófaßt sem a benne dolgozók?
Rohadtul nem ezen múlik az emberek fizetése. Sokkal inkább a (politikai) kapcsolatokon és azon, hogy mennyire számít éppen hiányszakmának amit tanult.
De én leginkább azt vettem észre, hogy azok jutnak leginkább (nem kizárólagosan!) magasabb, jól fizető pozíciókba akik jól tudják "kényetetni" a feletteseik bizonyos testrészeit... illetve ebben az orszában a "koma, sógor, cimbora" elv érvényesül a mai napig. Vidéken mindenképpen.
Női főnököm van! A felette levő főnököm ugyan férfi, de 4 év alatt kestzer talalkoztam vele, és amugy is otthonról dolgozom!
Igen, sok ilyen szakma van, de ezt szakmaválasztaskor is tudja az ember! Ezért lettem könyvelő, és nem tanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!