Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Futárnak "normálisnak" hitt férfiak mi a francnak mennek el ?
Figyelt kérdés
Több olyan férfival is találkoztam aki erre az (elnézést de nem tudom szebben mondani) alja munkára ment el, mintha valami fantasztikus lehetőség volna, miközben normális szakmájuk van, szellemi munkát végeztek, de most inkább ezt csinálják.
Nem akarom elhinni hogy ez az esőben, hóban, 40 fokban bicajozás akkora nagy karrier lehetőség lenne, képtelenség hogy ez többet tudjon adni szellemileg, és egzisztenciálisan mint egy irodában végzett szellemi munka.
2022. aug. 29. 20:47
11/16 anonim válasza:
Miért ne mehetne el ha ehhez van kedve?
12/16 anonim válasza:
A #női érzések kifejezésből lehet tudni, hogy ezt egy férfi írta ki. A nők nem adnak meg ilyen kretén kulcsszavakat.
13/16 A kérdező kommentje:
# 12
sosem állítottam hogy nő vagyok
2022. aug. 30. 18:18
14/16 anonim válasza:
Futárként akár 1 milliót is hazavihetsz, felet meg aztán főleg. Szerinted jobb ez, mint töredék ennyiért szellemi munkát végezni?
15/16 anonim válasza:
# Sose állítottam, hogy azt állítottad, hogy nő vagy. De a kérdés erősen ezt sugalmazza, pláne hogy társkeresési problémák kategóriában van. Most vagy meleg vagy (nem hiszem, arra is van egy külön kategória), vagy nem tudom hetero férfiként miért okoz neked társkeresési problémákat, hogy sok pasi elmegy futárnak.
16/16 anonim válasza:
Nálunk a pizzafutár, 150ezer borravalót keres havonta. Ez is lehet ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!