Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb lány annyira kritikus, távolságtartó és egyből a negatívumot keresi ismerkedéskor? Netes társkeresés elsősorban (Tinder, és társai).

Figyelt kérdés

Én mindig érdeklődő vagyok, próbálok kedves lenni, megtalálni a közös hangot és közös dolgokat. Ha látom, hogy szükséges témát váltok, próbálok a pozitív dolgokra koncentrálni.

De legtöbbször egyből azt érzem, hogy távolságtartóak, nem érdeklődőek és próbálják megtalálni, mibe lehet belekötni, vagy simán nem válaszolnak.

Élőben azért már kicsit más, akivel oda eljutok.

2022. aug. 28. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

Pasik ugyan ilyenek.

Sztm a két nem már tönkre tette egymást.

N 30

2022. aug. 28. 23:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha ezt érzed, akkor nem őket keresed. Nekem is volt csomó ilyen, aztán megtaláltam azt, akivel egymásba bolondultunk (igaz, a személyes találkozó viszonylag hamar eljött, az sokat segített).
2022. aug. 29. 00:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy aki már legalább 1 hete fent van egy társkeresőn, az már bele is fáradt.

A nők kapnak ennyi idő alatt 100 levelet és már el sem olvassát, amit írsz.

A férfiak pedig már túl vannak sok feleslegesen megírt levélen.

Valamint a nők teljesen elszállnak, mert kapnak egy csomó üzenetet.

Volt olyan lány, aki napokig nem válaszolt, pedig előtte minden jól ment. Aztán írta, hogy sok dolga volt. Rákérdeztem, hogy mégis mi dolga volt. Leírta, hogy sokat levelezett...

Tuti, hogy nem hajtok olyan lányra, aki közli, hogy más annyira fontos volt neki, hogy nekem napokig nem is válaszolt. Egy hét után megírtam neki, hogy bocs, de más nőkkel voltam elfoglalva. (És ez igaz is volt.)

Olyanba is belefutottam, hogy mindenre válaszolt, de mindenre 1, max. 2 mondatban. Vagy én nem érdekeltem, vagy erre volt képes. Egyik esetben sem kell többet foglalkoznom vele.

2022. aug. 29. 02:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezt én is észrevettem a netes társkeresés kapcsán. Különösen a Tinderen. Én 1,5 évet voltam fenn különböző társkeresőkön, voltak randijaim különböző típusú, személyiségű nőkkel, de egy dolog nagyon feltűnt a netes társkeresés és az élő társkeresés között: netes randiknál elég egy apró hiba, és máris elhajtanak. Sokkal inkább keresik a hiányosságokat, mint az erősségeket. Szinte tökéletesnek kell lenni, hogy egy szép nővel eljusson az ember kapcsolatig.

Ezzel szemben korábban, akiket nem társkeresőről ismertem meg (és nem is voltak fenn társkeresőn), ők sokkal(!) toleránsabbak, emberközelibbek voltak (ráadásul még szebbek is). Ez volt a szlogenem 1,5 éven keresztül, amíg társkeresőztem: "elég egy aprócska hiba, és máris ejtenek" a társkeresős nők. Aztán végül a sors úgy akarta, hogy Randivonalról rátaláljak a páromra tavaly decemberben, akivel azóta tökéletes minden.

Az okok pedig:

Nyilván nem véletlen, hogy pont a társkeresős nőkre jellemző ez a mentalitás/magatartás: sokkal több a férfi versenyző, mint élőben. Sokkal erősebb a konkurencia, tekintve, hogy majd' minden társkeresőn 2-3x annyi férfi van (Tinderen 67% vs. 33% az arány a férfiak javára, ha jól tudom).

A nők tehát sokkal inkább megtehetik, hogy válogatnak társkeresőkön.

2022. aug. 29. 07:21
 15/15 Bobbiw ***** válasza:
Rengeteg inger éri Őket...már alig van valami, amire felfigyelnek. Hiába jó a pasi, jól öltözött...A buszon csak a "memoroákkal teliberakott" mobiljukat simogatja.. ahhelyett, h lehetne szemezni, összenézni, elmosolyodni. Köszönni, melléülni, elkísérni, újra várni abban az időpontban. Stb.. Vagy spontán mobilt el/meg d.u.g.n.i !!! :) is ....
2022. aug. 31. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!