Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar?
De a #8-as mond valamit. Épp ma kapcsolgattam (amúgy ritkán nézek TV-t) és az egyik ker. TV "életmód magazinjában" az összes műsorvezető, riporter és interjúalany csajnak/nőnek 20-40 évig nagyméretű műcsöcse volt.
Vagy netes híroldalakon is megkerülhetetlen volt Berki, pedig sose klikkeltem rá, mégis tudtam, hogy kivasalta a golyóit, milliárdos Áfa-csalásban vett részt, maffiózókkal járt össze és dekoratív nőket k.félt, de életében egy percet nem töltött rendes munkával. Aztán drogtúladagolás miatt majdnem szentté avatta a média...
Most pedig valami modell csaj és egy mindenkit teherbe vágó, rapper cigány romantikus meséje a megkerülhetetlen főtéma.
Nem csoda, hogy Átlag Pista unalmas a mai nőknek, mert dolgozik, néha fáradt és nem olyan mellette az élet, mint egy nonstop luxus nyaralás.
De Átlag Juli is csak azt látja, hogy nem rúg labdába a sok instacica és celeb mellett, akik napi 8 órát edzenek, szét vannak műtve, de a biztonság kedvéért a képeik is szénné vannak retusálva.
Én csak azt nem szeretem ha itt az oldalon egy létező problémákból csinálnak semmit. Úgy beállítani mintha csak pár incel kitalációja lenne!
Ha én most neki indulnék az utcára gyalog a 180/100 kg rossz testalkatú adottságommal. Tegyük fel udvariasan 1000! Nőhöz oda mennék hogy meghívnám egy kávéra mert nagyon szimpatikus és csinos. Mennyi sikerem lenne? Nulla basszameg! És ezt mindenki tudja! Mégis itt a gyakorin mindjárt olyan válaszok jönnek hogy nem igaz! Béla a szomszédom dagadt és csóró és top modell a felesége. B, a másik tábor meg kíméletlenül oda írja hogy fogyjàl le vagy nem lesz csinos csaj.
A 13-as versenyző nem azt mondta, hogy neki csak és kizárólag topmodell csajok jönnek be.
Ő csak azt írta, hogy vannak akik ilyen lehetetlen példákat hoznak, mint ellenérv.
13#
A párom 182 cm 99 kg. És más nők is hajtanak rá.
"Mégis itt a gyakorin mindjárt olyan válaszok jönnek hogy nem igaz! Béla a szomszédom dagadt és csóró és top modell a felesége. B, a másik tábor meg kíméletlenül oda írja hogy fogyjàl le vagy nem lesz csinos csaj."
Ez azért eléggé arra utal, hogy ő a topmodell kategóriára menne.
19: Nem. Ez csak annyit jelent, hogy nem utasítaná vissza a topmodell kategóriát se. (Mondjuk ha hülye lenne.)
Ezeket a példákat válaszolók irományaiból idézte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!