Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar?

Figyelt kérdés
Titeket nem zavar az, hogy az itteni kommentelők mennyire proli és buta módon állnak a társkereséshez? Az egyik azt hiszi a csávoknak csak műnő kell, a másik azt hiszi, hogy az összes nő csak a pénzre hajt. Ezek az emberek mit gondolhatnak? Egyáltalán elhiszik amit mondanak? Proletárok.

2022. aug. 28. 14:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Ezek az emberek saját magukkal csesznek ki, a saját életüket keserítik meg, nem az enyémet. Kedves egészségükre.
2022. aug. 28. 14:49
 12/28 anonim ***** válasza:
89%

De a #8-as mond valamit. Épp ma kapcsolgattam (amúgy ritkán nézek TV-t) és az egyik ker. TV "életmód magazinjában" az összes műsorvezető, riporter és interjúalany csajnak/nőnek 20-40 évig nagyméretű műcsöcse volt.

Vagy netes híroldalakon is megkerülhetetlen volt Berki, pedig sose klikkeltem rá, mégis tudtam, hogy kivasalta a golyóit, milliárdos Áfa-csalásban vett részt, maffiózókkal járt össze és dekoratív nőket k.félt, de életében egy percet nem töltött rendes munkával. Aztán drogtúladagolás miatt majdnem szentté avatta a média...

Most pedig valami modell csaj és egy mindenkit teherbe vágó, rapper cigány romantikus meséje a megkerülhetetlen főtéma.

Nem csoda, hogy Átlag Pista unalmas a mai nőknek, mert dolgozik, néha fáradt és nem olyan mellette az élet, mint egy nonstop luxus nyaralás.

De Átlag Juli is csak azt látja, hogy nem rúg labdába a sok instacica és celeb mellett, akik napi 8 órát edzenek, szét vannak műtve, de a biztonság kedvéért a képeik is szénné vannak retusálva.

2022. aug. 28. 14:56
 13/28 anonim ***** válasza:
15%

Én csak azt nem szeretem ha itt az oldalon egy létező problémákból csinálnak semmit. Úgy beállítani mintha csak pár incel kitalációja lenne!

Ha én most neki indulnék az utcára gyalog a 180/100 kg rossz testalkatú adottságommal. Tegyük fel udvariasan 1000! Nőhöz oda mennék hogy meghívnám egy kávéra mert nagyon szimpatikus és csinos. Mennyi sikerem lenne? Nulla basszameg! És ezt mindenki tudja! Mégis itt a gyakorin mindjárt olyan válaszok jönnek hogy nem igaz! Béla a szomszédom dagadt és csóró és top modell a felesége. B, a másik tábor meg kíméletlenül oda írja hogy fogyjàl le vagy nem lesz csinos csaj.

2022. aug. 28. 15:12
 14/28 anonim ***** válasza:
76%
Elhiszik, de a nagy részüknek semmi köze nincs a valósághoz, és vagy nem is volt kapcsolata, vagy csak 1-2 elbaszott próbálkozása. Hát könyörgöm, kimész az utcára egy random időpontban, körülnézel, és látsz kapcsolatban túlsúlyosakat, csúnyákat, csórókat, bármilyen típusú embert.
2022. aug. 28. 15:21
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
13: nálad mondjuk látom is a problémát. Szóval te 100 kiló vagy, de topmodell csaj kéne. Na, hát ez tényleg elég ritkán jön össze a valóságban. Nekem sok túlsúlyos ismerősöm házas, kapcsolatban van stb., de hát nem topmodellekkel, az tény. Ettől még nem igaz, hogy egy kövér pasinak nem lehet nője, mert lehet, de ha nagyon válogatós vagy, akkor igen, elképzelhető, hogy megszívtad. Mert ugye ha neked jogod van elutasítani a szintén kövér nőket, akkor a nők is megtehetik ugyanezt.
2022. aug. 28. 15:25
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi probléma abban, ha megmondják hogy ha csinos társat szeretnél, te is legyél az. Elhízva meg nem leszel az. Ha ez fáj, akkor az igazság fáj.
2022. aug. 28. 15:36
 17/28 anonim ***** válasza:

A 13-as versenyző nem azt mondta, hogy neki csak és kizárólag topmodell csajok jönnek be.

Ő csak azt írta, hogy vannak akik ilyen lehetetlen példákat hoznak, mint ellenérv.

2022. aug. 28. 15:39
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

13#

A párom 182 cm 99 kg. És más nők is hajtanak rá.

2022. aug. 28. 15:40
 19/28 anonim ***** válasza:
80%

"Mégis itt a gyakorin mindjárt olyan válaszok jönnek hogy nem igaz! Béla a szomszédom dagadt és csóró és top modell a felesége. B, a másik tábor meg kíméletlenül oda írja hogy fogyjàl le vagy nem lesz csinos csaj."

Ez azért eléggé arra utal, hogy ő a topmodell kategóriára menne.

2022. aug. 28. 15:45
 20/28 anonim ***** válasza:

19: Nem. Ez csak annyit jelent, hogy nem utasítaná vissza a topmodell kategóriát se. (Mondjuk ha hülye lenne.)

Ezeket a példákat válaszolók irományaiból idézte.

2022. aug. 28. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!