Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar?
Ez nem csak itt a fórumon.
Kérlek mutassatok példát facebookról valós profilokat, ahol pl 100 vagy annál több súllyal rendelkező férfinek csinos barátnője/felesége van!
És mindezt úgy hogy a férfi a kapcsolatuk kezdetén sem nézett ki jobban, és az aktuális Medián bért keresi.
Nem fogtok igazi példát mutatni mert a 300 ezres Géza vagy a elhízott Jóska nem fog barátnőt találni. Persze ezekről felesleges nekik itt nyavajogni de a tényen nem változtat hogy számukra lehetetlen a társkeresés.
Nem lehetetlen, csak ha elvan hízva a férfi akkor vagy ne ragaszkodjon a “csinos barátnőhöz” vagy fogyjon le.
Ilyen az, amikor odadobták az embereknek a korlátlan internetet. Mindenki krva okos, mindenki megtalálja azt a csoportot ahol igazat adnak neki. Apátlan, anyátlan, neveletlen emberek tömkelege kínlódik a média által gerjesztett sztereotípiákkal. A bulvárról már nem is beszélek. agyhalott drogosok meg krvák románcát meg balhéit tolják az arcunkba ha kell ha nem, adócsaló cigányokat istenítenek meg kreálnak belőlük hősöket meg követendő példákat. Meg az ilyen végletekig ostoba és buta, ámde éktelenül magas egóval rendelkező f*szjancsikat mutogatnak, majd csodálkozunk hogy hol tartanak az emberek?
Ha én azt mondom a lányomnak hogy nem alszik itt az udvarlója, én vagyok az elmaradott. Pedig nem alszik itt, és ha az általam elmagyarázott szabályokat nem tartja be összetöröm mint a diót. Ez van, nálam vannak korlátok és keretek, de hála Istennek ma már áldja a nevem a lányom hogy ilyen vagyok. Persze, tök jó buli lenne b*szni, meg kimaradni, meg bulikázni, meg pasikázni. Tisztában vagyok vele hogy ezek mit jelentenek, és itt nagyon sokat jelent az, hogy az adott gyerek családban nőtt fel, értékeket és követendő példát látva. Egy szülőnek időt és energiát kell áldoznia a gyerekére, különben kapufa.
Itt is leképződik az átlag magyar társadalom, csak arc nélkül nem olyan egyértelmű, mint pl. egy nyílt Face csoportban.
Aztán teljesen más a világlátása egy 22 éves, kisvárosi, tanulatlan gyári melósnak, egy 28 éves megyeszékhelyen dolgozó mérnököknek vagy egy 30+os pesti vállalkozónak.
Az egyik azt látja, hogy gyúrással és egy 20 éves import Béjemvével meg lehet d.gni a "legtutibb, fullos csajokat" (értsd: műszempillás Micikét a dohányboltból), a másik pedig azt, hogy hiába van jó egzisztencia és hiába viselkedik úri emberként, akkor is lepattintja Corporate Gizi a pénzügyről. Micikét viszont bármikor levarrhatná, csak nincs igénye rá, de jó eséllyel olyan tanácsokat fog többségében kapni, amik az ő meghódításához kellenek...
Nekem rengeteg ilyen ismerősöm van. Keveset vagy nem kereső (pl diák), nem előnyös külsejű (alacsony vagy kövér vagy ronda stb) boldog kapcsolatban.
Nem kell elhinni, nem érdekel, nem linkelem senki profilját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!