Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tul gondolom igaz?

Figyelt kérdés
Baratomnal aludtam, de ma reggel koran el kellett mennie, en meg utana aludtam tovabb. Ugy koszont el h megsimogatta a hatam, meg se puszilt meg semmi.... Aztan kesobb ramirt hogy tudtam e meg jol aludni utana? De vmiert fura volt meg mindig megpuszil v megcsokol
2022. aug. 26. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így önmagában csak egy apróság...
2022. aug. 26. 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A rohadék... 😂😂 Csak viccelek, azért ez nem olyan mintha hirtelen ignorálna/elhidegülne, vagy eltünedezne napokra. Nem akart biztos felébreszteni, sietett stb. Még utána érdeklődött is felőled. Szerintem tök oké a dolog.
2022. aug. 26. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akart felébreszteni, ezért nem akart túl nagy fizikai kontaktot
2022. aug. 26. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Faraszto neki a napi puszi

A reggeli rutin pasiknal altalaban az hogy mosakodik oltozik megy.

Egy ideig szefelmes kodben jo erzes reggeli puszikat adni a párunknak, de huzamosan ezt tartani már kötelező "pluszmunka" lesz.

2022. aug. 26. 14:36
 5/9 A kérdező kommentje:
De maskor felebredesnel is megcsokol.. Most meg ebreszto utan picit osszebujtunk de nem volt annyira lelkes.... Vagy lehet mert tudta h ugysincs ido szxre?
2022. aug. 26. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Múlthéten a párommal voltam, egész héten. Ő 5 kor kelt. Nem keltett fel hogy ki tudjam pihenni magam.

Ezt most túlreagálod.

2022. aug. 26. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod
2022. aug. 26. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy fáradt volt.

Nálunk is volt, hogy én reggel mentem dolgozni, elköszöntem. Párom csak oda brummogta, hogy kitartást. Annyira fáradt volt :D

2022. aug. 26. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
31%
Ez kemény, szerintem szakíts vele azonnal. :D
2022. aug. 27. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!