Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak ki ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ki ennyire a férfiak, hogy pár nő nem ír vissza nekik társkeresőn?

Figyelt kérdés
Miért nem mennek tovább aztán írnak rá a többire?
2022. aug. 26. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt en sem értem. Meg amikor jopasi típusú exek csinálnak elethalálharcot abbol hogy visszajárjanak, mikor ott van másik ezeregy nő. Meg az ujvarázs meg minden sz.r. de nem az kell, inkább küzdenek.
2022. aug. 26. 11:27
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem azért vannak ki mert nem írnak vissza nekik ma. Vagy tegnap. Hanem azért mert 20 éve egyedül vannak és azóta nincs lehetőségük.
2022. aug. 26. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Te miért vagy ki, amikor 100 helyre elküldted az önéletrajzodat és sehonnan nem szóltak vissza, vagy maximum a szabványlevelet kaptad?

Miért akadsz ki, mikor piacképes diplomával azt tapasztalod, hogy nálad nem csak képzetlenebb, de kulturálatlanabb, igénytelenebb emberek is jobban keresnek, míg neked hosszú hónapok keresgélése után el kéne vállalni 2-3 rossz ajánlat közül valamelyiket?

2022. aug. 26. 11:40
 4/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Mert úgy gondolom, ha normális hangvételben (nem simp, nem bunkómacsó, nem plain ctrl-c ctrl-v, hanem), személyre szabottan készül egy levél, arra azért illik pár sort írni. Nem leszek népszerű, de ez van.
2022. aug. 26. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan azért, amit a #3-as leírt.

Ahogy az életben, úgy a társkeresőkön is inkább a férfiak érdeklődnek először a nők felé, mintsem fordítva. Ezért szerintem elnézhető "bűn", ha valaki a 100. próbálkozásnál már nem tud újabb bemutatkozást kitalálni.

Az meg kimondottan bunkóság, hogy nem érkezik valamire válasz, mert ez csak a bizonytalanságot erősíti. Azt meg szerintem a leányzók sem szeretik annyira. 🤔

2022. aug. 26. 11:53
 6/11 A kérdező kommentje:

Azt megértem, hogy rosszul esik.

De csak és kizárólag ti tudtok a hozzáállásotokon változtatni. A nők nem fognak azért visszaírni mindenkinek mindenre, mert nektek az jobban esne. Nem gondoltatok még arra soha, hogy inkább elengeditek, ha pl nem jön 24 órán belül válasz, majd írtok másoknak? Végtelen a lehetőség. Oké, match alapú társkeresőn asszem férfiaknak csak napi pár matchük van, de hagyományoson lehet írni egy nap száznak is.

2022. aug. 26. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

"Hanem azért mert 20 éve egyedül vannak és azóta nincs lehetőségük."

Akkor nézzen őszintén magába, mert a hiba ott lesz.

2022. aug. 26. 12:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azok is ilyenek akiknek minden ujjukra jut nő. De nem azik kellenek, hanem aki le se ejti.
2022. aug. 26. 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

Tipikus, aki kell azzal nem tud osszejonni, de akikkel nem akar az ember semmit kezdeni, azok meg tapadnak.

Ezt en sem értem. Noben ffiban is van ilyen.

2022. aug. 26. 12:32
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es! Ez nálam is így van, de ha celeb vagy modell lennék más lenne a helyzet vagy ha előadóművész lennék.
2022. aug. 28. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!