Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ki ennyire a férfiak, hogy pár nő nem ír vissza nekik társkeresőn?
Te miért vagy ki, amikor 100 helyre elküldted az önéletrajzodat és sehonnan nem szóltak vissza, vagy maximum a szabványlevelet kaptad?
Miért akadsz ki, mikor piacképes diplomával azt tapasztalod, hogy nálad nem csak képzetlenebb, de kulturálatlanabb, igénytelenebb emberek is jobban keresnek, míg neked hosszú hónapok keresgélése után el kéne vállalni 2-3 rossz ajánlat közül valamelyiket?
Pontosan azért, amit a #3-as leírt.
Ahogy az életben, úgy a társkeresőkön is inkább a férfiak érdeklődnek először a nők felé, mintsem fordítva. Ezért szerintem elnézhető "bűn", ha valaki a 100. próbálkozásnál már nem tud újabb bemutatkozást kitalálni.
Az meg kimondottan bunkóság, hogy nem érkezik valamire válasz, mert ez csak a bizonytalanságot erősíti. Azt meg szerintem a leányzók sem szeretik annyira. 🤔
Azt megértem, hogy rosszul esik.
De csak és kizárólag ti tudtok a hozzáállásotokon változtatni. A nők nem fognak azért visszaírni mindenkinek mindenre, mert nektek az jobban esne. Nem gondoltatok még arra soha, hogy inkább elengeditek, ha pl nem jön 24 órán belül válasz, majd írtok másoknak? Végtelen a lehetőség. Oké, match alapú társkeresőn asszem férfiaknak csak napi pár matchük van, de hagyományoson lehet írni egy nap száznak is.
"Hanem azért mert 20 éve egyedül vannak és azóta nincs lehetőségük."
Akkor nézzen őszintén magába, mert a hiba ott lesz.
Tipikus, aki kell azzal nem tud osszejonni, de akikkel nem akar az ember semmit kezdeni, azok meg tapadnak.
Ezt en sem értem. Noben ffiban is van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!