Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék párkapcsolatra olyan plus size nőt, aki rendszeresen sportol?
Szóval, a szabadidőm nagyjából 70%-át sportolással töltöm, és ezen nem is szívesen változtatnék, legalábbis nem azért, hogy az így felszabadult időben a rokonokhoz menjünk rántott hús partira vagy "bulizni" valami koncertre vagy diszkóba.
Azonban én a nagyobbacska lányokhoz vonzódom elsősorban, és korábban két ps partneremnél is problémát okozott, hogy a szabadidőm nagy részét mozgásra szántam, miközben ők nem is mutattak hajlandóságot semmilyen sportolásra. Addig ők jellemzően otthon unatkoztak.
Fel lehet oldani valahogy ezt az ellentmondást? Én egyébként kerékpározom, illetve kiegészítő jelleggel (heti 1, max 2. alkalommal) konditermi edzést végzek, de szinte bármilyen más sportban benne lennék, ha a partnernek van erről valami elképzelése.

Próbálkozz olyan sportok képviselőinél, ahol alapvető a nagy, erős testalkat: súlylökés, powerlifting, szumó (ez utóbbi nem tudom, mennyire népszerű vagy egyáltalán jelen van-e Magyarországon).
Kerékpáros lányokat hiába keresel, hiszen a komolyan bringázók olyanok, mint a piszkafa.

#3 Azokra a lányokra gondolok, akikre a plebs a kövér, a kedvelőik a bbw elnevezést használják. Nagyjából olyanok, mint akik ezen az oldalon láthatóak:
#4 Úgy tűnik, a szövegértelmezés nem erősséged, persze ne hibáztasd magad, hiszen a magadfajtáknál már egyetlen összetett mondat is kihívást okozhat, nemhogy egy három bekezdésből álló szöveg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!