Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud írni egy jó kezdő mondatot tinderre már k.... unom hogy szinte senki nem ír vissza?
Figyelt kérdés
Lehet vicces, komoly csak annyi hogy vissza írjon.2022. aug. 23. 19:13
11/15 anonim válasza:
"Hű, de rosszul nézel ki, Bálint!" Elütött egy autó? Vagy kovidos vagy?...
12/15 anonim válasza:
A szia hogy vagy/hogy telik a napodon kívül minden jó
13/15 anonim válasza:
Nincs jó sablon, ami minden nőnél beválik. Azt javaslom olvasd el a bemutatkozását, nézd meg a képeid és azzal kapcsolatban írj vagy kérdezz valamit. Hogyha nem jut eszedbe semmi, akkor keress tovább!
14/15 anonim válasza:
Tisztelt bíróság!
Próbáltam én balra tolni!
15/15 anonim válasza:
Tinderen férfiként nagy szívás, ha nem vagy kockáshasú félisten kinézetű, mert csak ez számít.
Egy év és 0 randi után csináltam egy kamuprofilt egy férfimodell képeivel, csak a próba kedvéért. Akármit írtam kezdősorként, 80-90%-a a csajoknak azonnal válaszolt, és a többségük másnap randizott is volna, ha nem ghostoltam volna őket.
Ezek után lejöttem a tinderről és áttértem az élő ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!