Hétfőn kezdek az új munkahelyen, de nagyon izgulok! Tudtok praktikákat, vagy csak pár megnyugtató mondatot küldeni nekem, hogy ne féljek ennyire?
Figyelt kérdés
Köszi!
Leginkább az a bajom, hogy attól félek, nem tudok beilleszkedni, vagy jól teljesíteni.
2022. júl. 8. 23:13
1/10 anonim válasza:
Csak lazán! Nézz valami jó filmet, ne agyalj annyit, holnap meg légy természetes amennyire lehet.
2/10 anonim válasza:
Mindegyiket akit ott találsz, anya szült.
Egyik sem több nálad, csak régebben van ott.
Ők is voltak kezdők, te is leszel gyakorlott.
Nem kell alázatoskodni, öntudatos fiatal munkaerő vagy, aki a legjobban teljesített a jelentkezők közül, ezért téged választottak.
Minden csoda 3 napig tart!
Ennyi elég lesz?:)
3/10 anonim válasza:
Milyen munkaterület?
Sok munkatárs? Fiatalok, időssek?
4/10 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy hova megyek dolgozni engem hatalmas tisztelet övez az óriási pacekom és hatalmas intelligenciám miatt
5/10 anonim válasza:
Olyan mint az új suli, barátokat fogsz szerezni!
6/10 anonim válasza:
Küldök egy virtuális hátsimogatós, megnyugtató ölelést 🙃😁
7/10 gagexbabexx válasza:
Próbálj meg egy kicsit másra gondolni, persze a minimális izgulás ilyenkor teljesen normális, de ne stresszelj rá túlságosan, fogd fel ezt úgy, mint egy klassz lehetőség. Állj hozzá úgy, hogy menni fog és minden rendben lesz. Sok sikert! ^^
8/10 anonim válasza:
Én is hétfőn kezdek
Drukkolok magunknak :)))
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! ☺️
Volt màr jobb is, de túléltem. Utolsó, neked hogy ment?
2022. júl. 11. 22:13
10/10 anonim válasza:
Végül kedden kezdek ma csak szerződésekkel foglalkoztunk
Szóval holnap jön a csobbanás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!