Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek volt már olyan hogy egy férfi nagyon vonzó volt, de miután jobban megismertétek megszűnt a vonzalom?
Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 19:11
11/16 anonim válasza:
Igen. Volt, amikor a másik viselkedése ábrándított ki, és olyan is, hogy egyszerűen csak egyik pillanatról a másikra közöny vette át a lelkesedésem helyét, és neki köze se volt hozzá.
12/16 anonim válasza:
Ez nagyon gyakori. Nem minden a külső.
13/16 anonim válasza:
Igen, volt már, hogy külsőre tetszett valaki aztán mikor kicsit megismertem és láttam, hogy milyen a személyisége, azonnal ki is ábrándultam belőle.
15/16 anonim válasza:
Igen. Jó kiállású, sármos férfi első blikkre... alig pár nap ismeretség után kiderült, hogy egy beképzelt, újgazdag bunkó, kicsit később az is, hogy a frissen, veszélyeztett terhesen szült feleségét csalta bőszen, mert nem bírt a farkával.
16/16 anonim válasza:
Nagyon sármos, nagyon szép ember volt és 27 éves.
Alkalmi munkája volt, ott ismerkedtünk meg. Gyerekeknek angol nyelvet tanított.
Nagyon nehéz ezt leírni, de mikor rájöttem, hogy ő egy bohém élettel teljesen elégedett úgy, hogy közben egy nő tartja el az az érzés, ráébredés szörnyű volt. Kapcsolatunk közben megszűnt az állása és munkanélküli lett, de láthatóan nem zavarta. Anyukájával élt (talán még most is vele él), és írói babérokra akart törni. Míg én dolgoztam, ő írta a regényét otthon, ami talán soha nem kerül ki a nyomdából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!