Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn érdemes titkolni a nők előtte ha majdnem minden nap sörözik az ember?
Minek sanyargassam a testem edzéssel? A legtöbb ember csak sanyargatja magát ezzel, persze előadják, hogy szeretik de ez hazugság, nyilván vannak akik valóban szeretik de az a kisebbség..
Lejárni edzeni ahol sanyargatod magad , aztán izomláz, fájdalmak, később izületi gondok stb.. ezt a bohócok csinálják , komoly emberek nem , maximum aki egészség tudatos az mozog de nem amit te írsz
Én olyan izomzattal rendelkezem amivel sok ilyen edzőtermes bohóc nem..
Ha kapok egy csinos barátnőt akkor miatta lehet , hogy ledobok egy kis súlyt ha az a kivánsága de az erővel így sincs gond
Már sokszor leírtam, hogy nem vagyok az és miért nem vagyok az, de cáfolni sose tudtok csak ezzel jöttök
16
Aki ennyit iszik, az alkesz. Pont.
Akkor minden egyetemista alkoholista? Ők többet isznak nálam a mindennapos bulizásuk során.
Eszem ágában sincs ide feltölteni képet a női hiénáknak.. mivel engem utáltok még akkor is csak a negatívumokat keresnétek ha igazából 10/10 kép kerülne fel.
18
Egyetemista vagy talán? Amúgy ne általánosíts, hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!