Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes társkeresőn ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes társkeresőn ezt megmutatni?

Figyelt kérdés

Hobbi szinten vitorlázom. Ezt ne úgy képzeljétek el, hogy van egy 100 milliós luxushajóm, vagy hogy versenysportoló lennék.. viszont ettől még elég gyakran űzöm. Érdemes ezt társkeresőn szemléltetni egy fotóval, vagy a leírásban megemlíteni?

Attól félek, hogy úgy hatna, mint amikor valaki egy autó előtt pózol. Azt is el akarom kerülni, hogy gazdagabbnak nézzenek, mint amilyen vagyok. Imponáló hobbi ez egyáltalán a nőknek?

2022. aug. 5. 13:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Imponálóbb, mintha a kocsma lenne a hobbid.
2022. aug. 5. 14:02
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Írd a kép alá , vagy a képre hogy #nemvagyokgazdag 🤣🤣🤣
2022. aug. 5. 14:06
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell külön képet feltölteni róla. Elég ha csak leírod, hogy ez a hobbid. Amúgy sem emiatt fognak tapadni rád a nők, viszont ettől nem leszel olyan unalmas a szemükben. :D
2022. aug. 5. 14:14
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem bemutathatod, hiszen ez a hobbid! Amúgy is szóba kerül egyszer+ nem kell egyből rosszra gondolni.

Sokaknak imponál a sportolás, és nem a pénz miatt.

2022. aug. 5. 14:15
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

"Érdemes ezt társkeresőn szemléltetni egy fotóval,"

Csak akkor, ha a fotó:

1, kellően dinamikus (pl. ferde szögből van fotózva),

2, egyértelműen a sportot magát hangsúlyozza a kép, nem a hajót.

Ha pl. ilyesmit tudnál feltölteni:

[link]

de úgy, hogy egyedül vagy a képen, és egy kicsit bedől a kamera, akkor az szerintem eléggé vagány benyomást kelt.

2022. aug. 5. 14:19
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
igen, jó beszédtéma lesz
2022. aug. 5. 14:19
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem felesleges ilyesmiről képet kitenni. Elég ha írsz róla.
2022. aug. 5. 14:33
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

1. a hobbi imponál a nőknek.

2. sajnos van rá eséyl, hogy erre a high-maintenance golddigerek harapnak rá főleg

3. kérdés az, hogy ezt te akarod-e?

2022. aug. 5. 14:38
 9/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem igen. Ha látják a nők, hogy van mit a tejbe aprítanod, akkor megugrik a jelentkezők száma.
2022. aug. 5. 14:58
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem eleg beirni a hobbi resz felsorolasba. Ha pedig beszelgetes kozben elojon, akkor elmondhatod, hogy parezer forint a berles alkalmankent, es akkor szertefoszlik a gazdagsagodrol alkotott kep. Aki pedig tovabbra is erdeklodo marad, az mar nem a velt penzed miatt lesz.
2022. aug. 5. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!