Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy szakítás fóbia, lehet hogy ezért maradok egyedül?
Figyelt kérdés
Szerintem ilyen szakítás fóbiám van, sok ilyen szakítási trauma ért hogy egyszerűen azt mondta a nő hogy már nem érzi azt stb. és talán ettől menekülök mert mikor komolyodna egy nővel, akkor ghostingolok..😕2022. aug. 23. 17:15
2/3 anonim 

válasza:

Nem vált ki bizalmat a nő.
En is menekulni akartam egy kapcsolatbol amiben ugy ereztem biztos csak alkalmira kellettem stb bele se eltem magam, vártam mikor lép már le meg mikor kezd hazudozni meg ignorálni.
Erre nem lépett le. Meklettem maradt kócosan is ha beteg voltam is.
(Én a lelépést átengedem a másiknak csak ezért nem ghostingolok de ugy elengedek magamban embereket.)
3/3 anonim 

válasza:

Fingjál az orra alá és kérdezd meg, hogy ezt érzi -e?
Máris magabiztosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!