Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hihetetlen, hogy valaki csak jófej és nem akar rámenni minden csajra?
Nem ismerkedem a szintem felett! Ez nálam alapszabály. Viszon minden nővel szeretek hülyülni, lazáskodni, dumálni. Idegenekkel is. Pl pultosokkal is hülyülök, kolléganőknek is szórom a poénokat. De ezen túl nem megyek és nem hívom el őket vagy ilyesmi. Szexuális dolgokat se mondok, nehogy flörtnek higgyék.
Ehhez képest mindig megkapom, hogy biztos akarok valamit, csak lúzer, félénk vagyok egy meghívásra.
Miért hihetetlen hogy valaki csak jófej hátsó szándék nélkül?
Múltkor nekem esett egy csinos kolléganő azzal, hogy azért hívtam el randizni az idézem “tonnabébit” a szomszédból, mert egy jó nőt mint ő még elhívni se mertem, azt vártam hogy magától rámjön majd. Pedig erről szó sem volt! Máskor se!
A mai világban aki nagyon dumalgat a kolléga nőkkel arra gondolnak hogy akar is valamit.
Ne tedd! A munkában csak a munkaddal foglakozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!