Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon tetszik nekem Sanna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik nekem Sanna Marin. Hogyan tudnék megismerkedni vele? Mivel nagyon sikeres nő, attól tartok, hogy rám sem nézne. De nagyon vágyom rá. Van valami tippetek?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné, annak írom, hogy ő Finnország gyönyörű és imádni való miniszterelnöknője. Tudom, hogy házas, de az még nem garancia arra, hogy boldog is a kapcsolatában, de ezt úgysem teregetné ki nyilvánosan, ezért is lenne jó személyesen megismerni és beszélgetni vele az életéről. Az sem zavar, hogy van egy kislánya, szívesen nevelném vele közösen, ha minden jól alakul köztünk.

Tudom, hogy nagyon elrugaszkodottnak tűnik amit írok, tisztában vagyok azzal, hogy erre minimális esély van. Ettől függetlenül komolyan gondolom amit írtam, tényleg így érzek, nem egy gyerek vagy egy tapasztalatlan fiú vagyok, hanem egy felnőtt férfi, de álmodozni attól még jó dolog.

Szóval a kérdésem komoly, tudom, hogy furának tűnhet, de nem trollkérdés, alapvetően egy normális ember vagyok. Kérlek titeket, hogy így kezeljétek a kérdésem és ennek szellemében válaszoljatok rá.

Köszönöm mindenkinek előre is az értelmes válaszokat.

2022. aug. 23. 14:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tanulj meg finnül, költözz oda, kemény munkával küzdd be magad az ország kulturális elitjébe, legyél nagyon menő influenszer vagy popsztár, szorgalmagasan építs kapcsolatokat, és talán pár év alatt eljutsz odáig, hogy meghívjanak egy olyasféle buliba, mint ahol a táncikálós-szexizős videó készült. Várd meg, amíg Sanna kicsit becsíp, tánc közben (ja igen, előtte tanulj meg úgy táncolni, mint Travolta) közelítsd meg, vegyél fel szemkontaktust, és egy Tom Cruise-mosoly kíséretében tegyél Elvis-féle párzó csípőmozdulatokat. Ha ő ennyiből nem jön rá, hogy egymásnak lettetek teremtve, akkor válts egy repjegyet Budapestre, és keresd meg Márti telefonszámát, talán még nem ment férjhez. Vagy ha férjhez is ment, minimális esélyed még lehet nála.
2022. aug. 23. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Eljött a te időd, válik: [link]
2023. máj. 10. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!