Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos elvárás nem sportoló félként sportos társat akarni?
Nincs jogos meg jogtalan elvárás. Mindenki azt vár el, amit csak akar. Aztán vagy összejön neki vagy nem.
A jogos szó helyett inkább a reális szót használnám.
Önkritika? Azzt már rég elveszíttték egyesek. Vén 40-50-60-as hájas, kopasz, ősz pasik mikor fiatal nőkre nyomulnak :D
Nektek amúgy nem tökmindegy, mit vár el a másik?
Nem, nem kell eljátszani, hogy aggódtok érte, amiért ilyen elvárásokkal nem talál párt, nem kell jóindulatba csomagolni a saját agybajotokat. Mi nem tetszik, halljam? Hogy más többre tartja magát nálatok vagy az, hogy kellően jól elvan szinglin is ahhoz, hogy ott húzza meg a határt, ahol akarja?
Halljuk, mi nem tetszik, amiért könyékig vagytok már megint más magánéletében?
#12 “Hogy más többre tartja magát nálatok“
Nem másnál tartja magát többre az ilyen, hanem saját magánál🤣Mikor a csoffadt karú, hájas pacáknak csak a vékony sportos csajszi kell, ott baj van a toronyban. Nyugodtan el lehet menni konditerembe és megcsinálni ugyanazt, amit az ilyen lányok tesznek. Utána jöhetnek az elvárások.
te most komolyan egy fórumon azt fejtegeted, hogy minek beszélgetnek az emberek egymással, különféle témákról..?
senki nem aggódik senki miatt.
leírtuk, hogy teljesen irreális elképzelései vannak sokaknak azzal kapcsolatban, hogy ki az, aki illik hozzájuk, és fejtegetjük, hogy mi állhat ennek hátterében.
senkinek a magánéletében nem vájkálunk, ugyanis általánosságban beszélgetünk.
úgyhogy mielőtt megírnád - írógéppel -, a komoly feljelentő leveledet, inkább igyál egy sörit, és engedd el magad.
Az, hogy valaki sportos, arányos a testalkata, nincs pocak, stb, az még nem jelenti azt, hogy a nyakába fognak ugrani a nők.
Én is ezt hittem, de a gyakorlat sajnos más. A cél érdekében leadtam 25 kilót, mégsem számolhatok be sajnos semmilyen siker élményről.
Akkor sem, és most sem néz rám a kutya se.
Szóval ez nem teljesen ettől függ.
Szerencse is kell. Láttam már 120 kilós férfit, 60 kilós csinos nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!