Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz, ha valaki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha valaki egy híresebb (pl válogatott sportoló, zenész) emberrel kezd el ismerkedni anélkül, hogy tudná ki ő?

Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 21:57
A kérdező szavazást indított:
Kiábrándító a másik félnek
Nem lenne probléma a másik félnek
Egyénfüggő
21 szavazat
 1/2 Lachesys ***** válasza:
100%
Én pl baromira nem vágom a sportolókat, mert lenne ez gáz? Attól még mert mondjuk ő olimpiai válogatott síugró, ez semmit nem befolyásol. Szerintem lehet örülne is, hogy végre valaki emberként kezeli nem valami piedesztalra emelt sztárként.
2021. aug. 20. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, és az adott híresség közül az értelmesebb, nem nárcisztikus típusnál nem lenne ez probléma, hogy nem ismeri. Aki nagyon hiú, legszívesebben a saját talpát nyalná a sikerei miatt, annak lehet, hogy sértő.
2021. aug. 26. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!