Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők java része képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők java része képtelen elfogadni, ha egy 30-as férfi csak átlag fizetést kap (nettó 240-280) állami alkalmottként (pl ápoló) és szereti azt csinálni, amit végez. Ez már semmit sem számít? Már csak a hasznot nézik? Most hagyjuk azt...

Figyelt kérdés
szóval hagyjuk azt, hogy jajj, én nőként jobban keresek, majd lehúz engem. Ha 35 évig egyetlen nőt sem húzott le soha 1 ft-al sem, akkor nem valószínű, hogy most kezdjen el a pasi ,,golddiggerkedni". Meg, hogy én csak Thaiföldre akarok menni nyaralni, neki meg csak Horvátország vagy Olaszorszéág fér bele 1 hétre... Nem hiszem, hgy ezek égető dolgok lennének.
2022. aug. 21. 11:06
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
73%

Nettó 250 ezer a medián bér. Magyarán a lakosság fele ennél is kevesebbet keres. Az átlag bér is valahol 320 körül van (KSH szerint), de valójában inkább a 250 lehet a valós átlag. Mégis a legtöbb embernek van párja. Nem ezen múlik.

A másik dolog, hogy még mindig nem értem miért hiszi azt mindenki, hogy a külföldi nyaralás olyan marha drága lenne... A Balatonon egy hétvége mostmár nagyobb luxus, mint egy külföldi út. Konkrétan legútóbb 15 ezer Ft-ért repültem (oda-vissza) és 1 hét nyaralás 100 ezerből kijött. Tavasszal is voltam egy külföldi úton (szintén 1 hét), az is kb. 200-ból megvolt, úgy hogy rengeteg múzeumba, fizetős helyre mentem.

Nyilván ha arra vágysz, hogy luxus szállodában áztasd a segged, akkor igen. De őszintén ezért megéri elmenni bárhova is? Az ilyen turista paradicsomok minden ugyanolyanok. Semmi értelme szerintem.

2022. aug. 22. 06:18
 42/52 anonim ***** válasza:
18%

41

Honnan tudod, hogy ugyanolyanok, ha még soha sem voltál????? A legszebb élményünk, egy Maldiv's szigeteki nyaralás volt, ahol saját, oceánba nyúló, takaros kis házikónk volt, csodaszép kékvizu tenger, luxus kiszolgálás, stb. Nekem ez jobban tetszik, mint a "májkrémes" nyaralás 100ezerből

2022. aug. 22. 07:41
 43/52 anonim ***** válasza:
0%
Az átlag fizetés, inkább 4-500, ami inkább 6-700már! Ez alatt mit akar egy férfi, de komolyan???
2022. aug. 22. 08:01
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

42-es: nekem aztán mindegy te mire költöd a pénzed, a lényege a válaszomnak az volt, hogy olcsón (olcsóbban mint belföldön!) lehet utazni manapság már.

Én azt preferálom, hogy kevés cuccal megyek sok helyre, megismerem a helyi kultúrát, megnézek pár múzeumot, túrázgatok. De te nyugodtan költhetsz csillagászati összegeket egy valamilyen szállásra, hotelre, nem érdekel.

Ha neked erre van igényed hát jól van, nekem pedig másra.

Egyébként mitől lenne "májkrémes" naralás? Helyi éttermekben szoktam mindig (és minden nap) enni ilyenkor. Olyan helyeken ahová a helyiek járnak, mivel ezek a legjobbak általában, ráadásul nincsenek elszállt árak. Ellenben a felkapott helyek direkt arra játszanak, hogy lehúzzák a külföldi turistákat.

2022. aug. 22. 08:11
 45/52 anonim ***** válasza:
56%
43-as: [link]
2022. aug. 22. 08:14
 46/52 anonim ***** válasza:
50%

45

Ebben benne vannak a tanulatlan, életükert semmit nem tevő, gyárimelósok is?

2022. aug. 22. 08:35
 47/52 anonim ***** válasza:
45: Az olyan nettó 325. 43, 46: hol 700 ezer az átlagfizetés?😆
2022. aug. 22. 11:24
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
46-os, kicsit szerényebben. Ha ők nem lennének, akkor te éhen halnál a szabad ég alatt sötétben, mivel ezek az emberek rakják a segged alá az infrstruktúát, aminek köszönhetően te kényelmesen élsz.
2022. aug. 22. 12:40
 49/52 anonim ***** válasza:
49%

48

K*rvára nem! Tekintve, ha pl. nem lenne "irodista" beszerző, aki beszerzi az alapanyagot, te ugyanugy éhen halnál, mert nem tudnál miből gyartani. De én inkább hasonló keresetü partnert választok! A jó hír viszont, hogy neked is van lehetőséged az én pozicioim betöltésére. 🙂 Pont most mondtam fel, mert egy jobb ajánlatot kaptam! Minimum 2 nyelvismeret+SAP ismeretet kérnek (az angol ugye alap, a másik meg a francia amit kérnek) 🙂 Hajrá! Szívesen beküldöm az önéletrajzod.

2022. aug. 22. 12:54
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyári munkás vagyok, és nagyon sajnálom, hogy tanult emberként így gondolkozol.

Egyébként meg bizonyos szempontból mindannyian gyári munkások vagyunk. Te megtanultál számokat pötyögni egy rendszerbe és ezen számok alapján információkat begyűjteni telefonhívások segítségével, ezzel mozgatva egy ellátási láncolatot.

Nekem meg szoftverfejlesztőként pár alapvető szabály megtanulása után meg kell ismerni egy komplex rendszert, majd gyakorlatilag szövegfájlokat módosítani, hogy jól működjenek ezek a rendszerek. Ha van újabb igény, akkor kitalálni egy új funkció megvalósítását, szintén szövegfájlok szerkesztésével.

Mindannyian ugyanazokban a szürke hétköznapokban, napról-napra hasonló feladatok között robotolunk. Csak van, aki kényelmesen, ülve, más a tűző napon, vagy éppen -20 fokban, porban, esőben, stb.

2022. aug. 22. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!