Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők java része képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők java része képtelen elfogadni, ha egy 30-as férfi csak átlag fizetést kap (nettó 240-280) állami alkalmottként (pl ápoló) és szereti azt csinálni, amit végez. Ez már semmit sem számít? Már csak a hasznot nézik? Most hagyjuk azt...

Figyelt kérdés
szóval hagyjuk azt, hogy jajj, én nőként jobban keresek, majd lehúz engem. Ha 35 évig egyetlen nőt sem húzott le soha 1 ft-al sem, akkor nem valószínű, hogy most kezdjen el a pasi ,,golddiggerkedni". Meg, hogy én csak Thaiföldre akarok menni nyaralni, neki meg csak Horvátország vagy Olaszorszéág fér bele 1 hétre... Nem hiszem, hgy ezek égető dolgok lennének.
2022. aug. 21. 11:06
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

,,A korosztályunk nem 220 nettóra vágyik hanem 5-600 nettóra, saját lakásra, házra, menő életre. Nem kiskeresetű mamahotelesekre."

Egyetértek, de sajnos ez nem úgy megy, hogy bemegyek a főnökhöz, hogy na én most 400 nettót kérek holnaptól, mert elzavar. Sőt nem biztos, hogy máshol megkapom ezt a bért, ha nem értek ahhoz, amiben ekkora pénz mozog. Ez a szörnyű. Vagy könyörögni kell ezért?

2022. aug. 21. 15:56
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszoltál arra, hogy a krétai vagy szardíniai nyaralást ki tudnád-e magadnak fizetni.
2022. aug. 21. 16:06
 33/52 A kérdező kommentje:
32. Mennyi egy hétre? És most ne 5 csillagos szállodát írjatok.
2022. aug. 21. 17:17
 34/52 anonim ***** válasza:
59%
Horvátország 2 főre kocsival, úgy hogy azt eszik-iszik az ember, amit megkíván (nem Michelin csillagos éttermekben, de nem is sarki gyrososnál) 600e volt idén.
2022. aug. 21. 17:45
 35/52 anonim ***** válasza:
0%
Tavaly 8 nap Szardínia kocsival és apartmannal 2 főre 1,2 millió volt.
2022. aug. 21. 17:45
 36/52 anonim ***** válasza:
59%
Mi Cipruson voltunk tavaly a szüleimmel. Mindent háromfelé dobtunk, így jött ki fejenként 250-re kb.
2022. aug. 21. 17:50
 37/52 A kérdező kommentje:
300 ezer/fej meg tudom oldani a részemre. Többet nem.
2022. aug. 21. 19:46
 38/52 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem nem ér annyit a dolog, abból vehetnél egy új tv-t meg egy új laptopot 150-150.
2022. aug. 21. 19:47
 39/52 anonim ***** válasza:
76%

Amiket aztán bámulhatsz tovább a 4 fal között, és 6-8 év múlva arra sem fogsz emlékezni, hogy egyáltalán volt olyanod.

Míg egy közös nyaralás történéseit még nagypapaként is meséled majd az unokáidnak. Egyszer voltam egy spontán nyaraláson egy barátommal. 2 nappal előtte találtuk ki, hogy megyünk. Olyan sztorik keletkeztek, amiken azóta is röhögünk. Egy 25 éves, a vezetőoldalon sérült ajtajú kocsival indultunk neki. Minden fizetőkapunál ki kellett szállnom a fizetéshez, mert az ablakot nem lehetett lehúzni, hát szarrá röhögtük magunkat. Főleg, amikor egyszer beb*szódott az ajtó, és ott kellett kopogtatnom a havernak, hogy ugyan nyissa már ki belülről :D A sor meg csak növekedett :D Meg amikor hegymenetben egy kamion előzött le minket :D Meg amikor elmentünk 40 fokban csak egy kis 3 km-es túrára a közeli várromot megnézni. Csak azt nem olvastuk el, hogy 3 km-en 650 m szintemelkedés volt. Szarrá izzadva értünk fel, az ajándékboltos csaj 10 percig röhögött rajtunk, hogy strand helyett ezt csináltuk :D

Na ilyen élmények mellett eltörpül egy új TV. Inkább ez, mint 2K helyett 4K-ban nézni ugyanazokat a szarokat.

2022. aug. 21. 19:59
 40/52 anonim ***** válasza:
71%

"Én amit tudok, maximálisan beleadok a dolgokba, kifizetem a számláimat, az albit meg a kajámat."

- Nekem ennél a többre van igényem! A te fizetésed nem átlag, hanem átlag alatti! Ezt azért tisztázzuk! Ennyiből nem lehet normálisan megélni! Normális, és/vagy gyerekre vágyó nő, nyilván nem áll le veled! Ha én megszoktam egy életszinvonalat, abbol miért akarnék lejjebb adni???

2022. aug. 22. 02:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!