Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi arról a véleményetek hogy randin megkérdezi a nő mi a munkam elkezdem meselni hogy 1 Ft ot keresek másodpercenként és folytatnám hogy hogyan, mivel, erre ő nevetségesnek tartja és otthagy?

Gondolom, most annyi privátot kaptál a gold diggerektől, hogy nem győzöd kiválogatni. 🤪
Haver, okos férfi eleve elkerüli azt, akiről azt gondolja, hogy gold digger. De ha már belefut, akkor egy ilyen egyszerű kérdésen nem bukik meg. Ha te azt hiszed, hogy a csaj a pénzre hajt, és egyből azzal kezdesz, mennyi a fizud, akkor hülye vagy.

Mindig mosolyt csal az arcomra, mikor valami szutyok proli az egyik legócskább valutában számolva is millió alatti fizujával azon retteg, hogy behálózza valami aranyásó.
Jó sokat képzelsz magadról, nem mondom.
Nem gondolni kell róla hanem megtudni. Azonnal ki is derul ha megfelelő szavakat használsz s nem a pénzeddel dicsekszel. Ez utóbbit mérsékeld akkor nem esel bele a hálójukba.
Az írásod végéhez annyi a tanácsom hogy olvasd el rendesen a kérdést mielőtt válaszolsz rá.
86 te se a matektudásodról vagy híres.
De pszichológusnak se menj mert ahhoz se értesz.

Ja, bocsi, teljesen felreértettem. Tudod, én azzal szoktam randizni, akivel dugni IS szeretnék. Ha másra nem alkalmas, akkor legalább egyszer megdugom.
A gold diggerekre meg az az egyszerű módszerem van, hogy nem költök rá többet, mint bárki másra. Mondjuk nekem nem gond, ha egy kávét vagy egy belépőt kifizetek a cuncira, ez alap. Drága ajándékokat meg kap majd a Mikulástól.
Ennek az az előnye, hogy nem szórja ki a zember ész nélkül a jó csajokat, mert be van tojva, hogy a pénzre megy.
Aztán lehet, hogy csak azért vagyok ilyen laza, mert jóképű gyerek vagyok és bírnak a nők. Nem csak azért jön el velem találkozni, hogy ingyen zabáljon. Alig várják, hogy a nyakukba fúrjam a fejemet.
Nehéz lehet úgy csajoznod, hogy csak a pénzed vonzó nekik, de azt meg nem akarsz költeni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!