Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi arról a véleményetek hogy randin megkérdezi a nő mi a munkam elkezdem meselni hogy 1 Ft ot keresek másodpercenként és folytatnám hogy hogyan, mivel, erre ő nevetségesnek tartja és otthagy?
Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 09:42
21/95 A kérdező kommentje:
A bitcoin is egyfajta pénz. Igaz ezen vitatkoznak de attól még lehet adni venni.
2022. aug. 21. 10:31
22/95 anonim 

válasza:

Szerintem gyerekes és szánalmas, hogy nem vagy képes egy teljesen átlagos kérdésre normálisan válaszolni. Megmondhatod a konkrét összeget és mondhatod azt is, hogy most még nem szeretnél a fizetésedről beszélni, az teljesen korrekt.
De mikor valaki a saját defektjei miatt engem büntet és velem játszmázik, az nagyon nem korrekt. Én sem folytatnám az ismerkedést, nem akarok egy olyannal küzdeni, aki ennyire sérült, hogy egy ártalmatlan kérdésemre is elkezd trükközni, mert egy pénzéhes rıbancnak gondol.
23/95 A kérdező kommentje:
De hiszen képes vagyok. Vagy neked egy hosszú mondatban pont nélkül csak vesszővel elválasztva kell elmondani egyszerre mindent?
2022. aug. 21. 10:36
24/95 anonim 

válasza:

Főleg, hogy senki sem kérdezte a fizetésed, de te már kényszert érzel rá, hogy elkezdj róla pofázni. A munkára voltak kíváncsiak, szellemi fogyatékos vagy, hogy nem bírsz normálisan válaszolni vagy mi az isten a bajod?
25/95 A kérdező kommentje:
Na az ilyen párbeszéd megint csak nem kell ahol közlik hogy csak azt mondhatom el amit kérdeznek semmi mást. Elképzelem milyen feleség lenne az ilyenből.
2022. aug. 21. 10:39
26/95 A kérdező kommentje:
Amúgy Meg ha a munkámra kíváncsi akkor meg várja az elhangzó mondatokat és megtudja. Ez a módja egészen addig amíg nem találom fel a gondolatot agyába sugárzó készüléket.
2022. aug. 21. 10:40
27/95 anonim 

válasza:

#24 Gondolatban Kiabálva olvastam a válaszod.. :D Reggeli kávéd megvolt? :D
28/95 A kérdező kommentje:
27 vidd innen a 24-est.
2022. aug. 21. 10:44
29/95 anonim 

válasza:

Ne tegyél úgy, mintha a kávétól függene, hogy mennyire jogos felbaszódni a hülye embereken, akikkel csak a nyűg van
30/95 anonim 

válasza:

A "gondolatot agyába sugárzó készülék" a füle! Ami nagyon is jól működik ha érthetően, mellébeszélések nélkül közlöd az átvivendő gondolatokat a szádon keresztül! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!