Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi arról a véleményetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi arról a véleményetek hogy randin megkérdezi a nő mi a munkam elkezdem meselni hogy 1 Ft ot keresek másodpercenként és folytatnám hogy hogyan, mivel, erre ő nevetségesnek tartja és otthagy?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 09:42
 31/95 anonim ***** válasza:
100%

Kurvára nem a kérdésre válaszoltál, hanem próbáltad játszani az agyadat.

Gyanítom, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban.

2022. aug. 21. 10:45
 32/95 anonim ***** válasza:
48%
Huu itt most ki kicsoda? Kicsit összezavarodtam.. 😅
2022. aug. 21. 10:48
 33/95 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg egy tudálékoa fasz vagy. Majd ha nem kell kínlódni veled, hanem képes vagy normálisan beszélgetni, lehet, hogy nem hagynak faképnél. Én is rühellem ezeket a játszikázós, rébuszozós embereket. Egyszer-egyszer egy kérdésnél rendben van, ha valaki visszakérdez, hogy "mire tippelnél", de hogy nem lehet megismerni a másikat enélkül a fárasztó tortúra nélkül, az tiszta vicc.

Ha megkérdezik tőled, hogy mivel foglalkozol, megmondod, hogy mivel foglalkozol. Mi olyan nehéz ebben? Nekem van 3 szakmám, de még azokat sem kezdem el ecsetelni, hanem az aktuális munkakörömről beszélek. Például hogy az xy cégnél, aki alapvetően xy dolgot gyárt többek között, én csinálom a munkának azta részét, ami arról szól, hogy...

És ennyi, ennyi érdekli a másikat, nem a rohadt fizetésed, nem az, hogy kiszarod-e a spanyolviaszt.

2022. aug. 21. 10:49
 34/95 anonim ***** válasza:
100%
Ha létezne ilyen robot, akkor senki nem dolgozna. Wall street meg hátradőlhetne, hisz ott nem pár millió forintot tudnának beletolni.
2022. aug. 21. 10:50
 35/95 A kérdező kommentje:
30 A fülével csak akkor ért ha végighallgatja. Ha egy gigahosszu mondatban akarja pont nélkül csak vesszőkkel elválasztva végighallgatni akkor a minimum hogy előre jelzi hogy a magyar nyelvtan alapszabályainak a durva felrugására vagy igénye. Másik lehetőség hogy csinálja meg ő a gondolatát atvivo készüléket és akkor tudni fogom beszed nélkül is.
2022. aug. 21. 10:51
 36/95 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért adsz ilyen kitérő válaszokat, mert munkanélküli életművész vagy, csak még te is szégyelled. Pedig még azt is szimpatikusabb felvállalni.
2022. aug. 21. 10:52
 37/95 A kérdező kommentje:
31 De a kérdésre válaszoltam csak nem egy szűk mondatban, hanem alaposan megfogalmazva. Viszont ha az illető felszínes Akkor az nem az én gondom. Akkor nem is volt kíváncsi arra amit kérdezett, Akkor ep hogy ő játszotta az agyát Úgy tett mintha érdekelné a másik pedig csak az anyagi helyzetét akarta kipuhatolni.
2022. aug. 21. 10:53
 38/95 A kérdező kommentje:
32 betévedt pár gold digger, erről van szó.
2022. aug. 21. 10:54
 39/95 A kérdező kommentje:
33 egy merőben ismeretlen dolgot nem lehet egy szóval megválaszolni.
2022. aug. 21. 10:55
 40/95 A kérdező kommentje:
34 hiába létezik bármi ha az nem a tied...
2022. aug. 21. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!