Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudatosan jobb párt választani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudatosan jobb párt választani vagy kell a nagy lángoló szerelem?

Figyelt kérdés
Szóval komoly kapcsolatot keresek nem szeretném hogy a következő kapcsolatom olyan legyen ami rövid, majd durva szakítással végződik... Lassan szeretném megtalálni a férjem is. Az a baj, hogy soha nem tetszettek “rendes srácok”. Nem olyan rég is találkoztam ilyen sráccal, aki egészen biztos hűséges lenne meg valószínűleg jó férj, apa is, talán soha nem volt velem senki olyan udvarias mint ő, de valami hihetetlen unalmas volt vele a beszélgetés és feltűnt hogy nem túl talpraesett... Viszont tetszik egy másik férfi, akivel biztos vagyok benne hogy rengeteg konfliktusunk lenne (nagyon erős egyéniség, okos, mindenről van véleménye és ki is mondja néha bunkó módon, nagyon talpraesett). Ha tudatosan választanék az elsőt választanám, ha viszont érzelemből akkor egyértelműen a másodikat.

2022. aug. 20. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Hülye vagy az a gond, vagy értelmi fogyatékos nyomorék
2022. aug. 20. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Én férfi létemre ezt úgy oldottam meg, hogy ötvözöm a kettőt. Magyarul, előre felállítom magamban a minimum és kizárási kritériumokat (pl. diplomás, gyerektelen, X évtől fiatalabb stb), ehhez mindenképp ragaszkodok.

Aztán várom, hogy legyen "szikra" és ha a nem túl sok feltételnek is eleget tesz, akkor hurrá.

Egyszerűnek hangzik, de a gyakorlatban nem az. Például már 2x is találkoztam olyan nővel, aki külsőre még az ideált is messze meghaladta, kedvesek, viccesek voltak, aztán kiderült, hogy van gyerek... Ilyenkor kell az önuralom, amikor ott áll szemben a "tökéletes" és mégis egy dolog miatt nemet kell mondani.

2022. aug. 20. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12-es jol mondja. Negativ lista kell, mi az amibol nem engedsz. A tobbit mar kompromiszummal tudod kezelni. Akik ilyen 1 bitesen latjak a vilagot, jo-rossz, azok mindig megszivjak.
2022. aug. 20. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem te magad is unalmas lehetsz, ezert varod mastol az izgalmat.
2022. aug. 22. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!