Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok választani, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok választani, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, nem kell lenézni vagy bárminek is nevezni.. van 2 fiú, mindkettőhöz kötődöm, fogalmam sincs mit tegyek. Nevezzük őket első és második fiúnak.. az első fiút picit korábban ismertem meg, talan 1héttel.. nagyon jól elvoltunk, találkozgattunk, be is jön nagyon, megértjük egymást, sok a közös bennünk. Egyidősek vagyunk, ő is 19 és én is.. amikor találkozunk aranyosan bánik velem,egyszer megpuszilta a nyakam és valahogy nem ütött meg a szikra.. nem ereztem semmit, csak hogy epp puszilgat.. a második fiú egy évvel idősebb, 20 éves.. egy buliban ismerkedtem meg vele, egyik barátnőm osztálytársa volt. Külsőleg nagyon nem az esetem, talán 10/6-7 lenne ha pontoznom kéne őt.. de mikor elkezdek vele beszélni vagy vele vagyok, sokkal másabb minden.. mintha megjelenne az a szikra, imádom az illatát, az érintését.. várom hogy irjon... elhivott randizni kb 2 hete, de az első fiu miatt nem mentem el vele, nem akarom egyiket sem hülyíteni.. fogalmam sincs mit tegyek, mindkettőben más fogott meg, nem tudom mi lenne a jó döntés. Amikor a második fiú megpuszilta a nyakam, éreztem hogy az egesz testem beleremeg. Az első fiunal ilyen nem volt, de nagyon rendes fiu es megertjuk egymast,nagyon hasonlit a szemelyisegunk..

Valakivel volt mar ilyen? Mit tegyek?

2020. jún. 8. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az írásod alapján jelenleg a második a befutó. Az első inkább egy jó barát.
2020. jún. 8. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj. A másodikkal megvan a szexuális vonzalom, az elsővel nincs. Szerintem ez nagyon sok mindent elárul :) Lehet, hogy az első "jobb" ember vagy máshogy bánik veled, de ha nincs meg a szexuális vonzalom köztetek nagyon hamar egy halott dolog lesz. Amúgy, egyiknek sem vagy a barátnője, szingli vagy, nem tartozól nekik magyarázattal mikor kivel randizol. Szerintem a másodikkal is próbálj meg egy randit és az alapján dönts. Fiazal vagy, senki nem fog megkövezni miatta, főleg hogy szingli vagy. :)
2020. jún. 8. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
A második nagyon nem az esetre 7es!!!???!! Le is írtál mindent mai lányoktól. Hagyd hogy a második kihasználni, aztán majd első vállán kisírhatod magad. Ezt akarod te is, nem?
2020. jún. 10. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez a szar telefon kijavít mindent, bocsi sok elírásért.
2020. jún. 10. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Majd tudni fogod ha agyilag felnősz, vagy hozz a képbe egy harmadikat is, ott már pénz is lesz, 4.et is, ott már lehet kedves is lesz, majd egy 5.et is és hoppp, az 5. már csak a mesében létezik.
2020. jún. 10. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2.lesz a nyerő.
2020. jún. 10. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Másodikat válaszd. Jobban illik hozzád.
2020. jún. 10. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Akinél megvan a szikra azt válaszd
2020. jún. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!