Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor megy ki a divatból ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor megy ki a divatból ez az incel jelenség?

Figyelt kérdés

Regen nem olvastunk ennyit önsajnáltató ferfiakrol akik maganyasosak es semmit se akarnak tenni egy parkapcsolat erdekeben.

Hianyoznak ezek az idok...

2022. aug. 19. 15:01
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem nincsenek olyan sokan, azoknak is nagy része troll.

Egyébként meg akkor menne ki divatból, ha többé senki sem válaszolna a fszságaikra. Na azt imádnám.

2022. aug. 19. 15:10
 2/31 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ezek nagyrésze trollkodás, lejáratási céllal. Én tényleg magányos es sikertelen vagyok, de eszembe nem jutna a nő állami elosztása, meg ilyen baromságok.
2022. aug. 19. 15:12
 3/31 anonim ***** válasza:
61%

Most olyan 50 választ ér egy ilyen trollkodás aminek a fele a kérdező.

Tavaly ez még 150 válasz körül volt.

Ha eléri a nullát akkor majd nem csinálják.

2022. aug. 19. 15:15
 4/31 anonim ***** válasza:
72%
Amikor a nosztalgia.
2022. aug. 19. 15:50
 5/31 anonim ***** válasza:
14%

Amikor a nok leadjak az igenyeiket....

38F incel

2022. aug. 19. 16:39
 6/31 anonim ***** válasza:
15%
majd ha lesz barátnőm
2022. aug. 19. 17:04
 7/31 A kérdező kommentje:
5. Mik azok a az igenyek amiket nem tudsz teljesíteni?
2022. aug. 19. 17:21
 8/31 anonim ***** válasza:
70%

Jajjj meg is jelentek... :D

Ez egyre csak rosszabb lesz szerintem ,mert a társadalom is egyre inkább elk*rvul! Egyre több a bullyng,egyre kevesebb az olyan ember akinek van karizmája és ki mer állni a saját elvei mellett! Egyre nyeglettebbek az emberek.

Az incelek meg nem képesek lépést tartani a világgal,ezért lemaradnak,aztán beleragadnak a saját kialakított világukba,hogy ők már nem tudnak változtatni semmin,ez nem az ő bajuk. Dehogynem!

2022. aug. 19. 17:26
 9/31 anonim ***** válasza:
65%

*TISZTELET A KIVÉTELNEK!!

Mert persze rengeteg jófej, jó személyiségű,karakán ember is van (legyen szó nőről vagy férfiról)

2022. aug. 19. 17:28
 10/31 anonim ***** válasza:
73%

8: Az utolsó bekezdésed az rám teljesen igaz. Úgy érzem, nekem itt nincs hely, nem vagyok idevaló. Ami én vagyok, arra a világnak nincs szüksége. Itt nem csak a lányokról van szó, hanem minden emberi kapcsolatról. Csak lógok a levegőben, nem hianyzom sehonnan. Fogalmam sincs, hogyan változtassak. Időről időre próbálkozom dolgokkal, például random programszervezéssel egyedül, de csak még magányosabban érzem magamat. Mindenki olyan jól érzi magát a barátaival, párjával, csak én vagyok ilyen szánalmas. Sport és pszichológus valamit segítenek, de nem tudok megváltozni. El sem akarom hinni, hogy elrepültek azok a gondtalan évek, amikor még nem éreztem, hogy már késő.

Annyit még, hogy én nem vagyok nőgyűlölő és nem is várnék semmi extrát, csak kicsit több empátiát, hogy ne legyek elküldve a francba, ha a problémáimról beszélek. De itt minden magányos férfit beskatulyáznak és a legszélsőségesebb incelekkel, meg ilyenekkel azonosítanak.

2022. aug. 19. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!