Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? PÉNZ!?
Figyelt kérdés
A lányok nagy részének számít a pénz mégis mindig amelyik nőt kérdezzük neki kivételesen nem. Érdekes hogy számtalanszor randiztam már az esetek 90 %-ában nagyon megvetően néznek rám mikor azt mondom hogy villanyszerelőként dolgozom. Pedig ha tudnák hogy vállalkozó vagyok... Villanyszerelőként egyből lecsúszott kb. csöves ugrik be mindenkinek. Viszont aki egy kicsit is ért a munkaerőpiachoz azt tudjuk pontosan hogy mekkora pénz van benne.Szóval mondhatni elég jól élek. Persze ezt nem kürtölöm világgá mert akkor hamar elfogyna. Engem kifejezetten szórakoztat ilyen módon szelektálni a nőket.2022. aug. 17. 22:05
21/21 anonim 

válasza:

Nincs ezzel gond. Randizz csunya lannyal aki nem a penzre megy. Aztan csinositsd ki. Fogorvos havi 20.000 atlagolva, hosszu hajnal fodrasz havi 20 ezer, kondi bekepo havi 16.000, mukorom pedikur havi 15 ezer, haj es borvitamin havi 10.000, havi egyszer kozmetikus havi 20.000. otthonra kozmetikum havi 20.000. plusz smink, ruha, cipok, ekszerek varialhato mennyisegben havi 50.000 atlagolva.
171.000 ftra jott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!