Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? PÉNZ!?

Figyelt kérdés
A lányok nagy részének számít a pénz mégis mindig amelyik nőt kérdezzük neki kivételesen nem. Érdekes hogy számtalanszor randiztam már az esetek 90 %-ában nagyon megvetően néznek rám mikor azt mondom hogy villanyszerelőként dolgozom. Pedig ha tudnák hogy vállalkozó vagyok... Villanyszerelőként egyből lecsúszott kb. csöves ugrik be mindenkinek. Viszont aki egy kicsit is ért a munkaerőpiachoz azt tudjuk pontosan hogy mekkora pénz van benne.Szóval mondhatni elég jól élek. Persze ezt nem kürtölöm világgá mert akkor hamar elfogyna. Engem kifejezetten szórakoztat ilyen módon szelektálni a nőket.
2022. aug. 17. 22:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Jo szex minoseg/mennyiseg/ido

Penz ergo egzisztencia lakas/auto stb

Jo kinezet es kidolgozott test

Aztan jonnek a belso dolgok de ha az elozo 3 stimmel annyira nem tema ez mar.

2022. aug. 17. 23:07
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
12. Ja ha valaki tökéletes akkor már nincs benne hiba, ez tény xD
2022. aug. 17. 23:09
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
F*sz
2022. aug. 17. 23:12
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

9

Mennyiért?

8 vagyok

2022. aug. 17. 23:14
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
"Ugyes" voltal, de igy hogyan lesz baratnod? Ha mar gazdag vallalkozokent is koppansz, mi lesz itt a kiut?
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező!

Az miért baj, hogy egy nőnek fontos az egzisztencia? (Senkinek nem kell eltartania, dolgozom)

Nyilván egy lecsúszott, minimálbéres pasira nem igazán lehet csaladi életet tervezni. Én egyenesen bevallom, hogy nekem fontos az egzisztencia IS! Ugyanakkor önmagában édeskevés!

17/21 anonim ***** válasza:
86%

Jah, és sokkal előbb kezdenék egy villanszerelővel mint pl. egy jogásszal, mert tudom, hogy fel tud szerelni egy polcot a falra, vagy meg tud javitani dolgokat....

17es voltam

2022. aug. 17. 23:16
 18/21 anonim ***** válasza:
39%

Igen, pénz is kell!

32N!

Vagy te nem abbol tankolsz? Nem abbol fizeted ki a rezsit, kaját stb?

2022. aug. 17. 23:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés utolsó mondata igen beszédes, egyértelműen igazolja, hogy az egész szima provokáció.

Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.

2022. aug. 18. 00:49
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Vonzalom kell nekik és minél jobb a külsőd, annál esélyesebb, hogy meglesz az alapvető vonzalom.

Ezt SEMMIVEL sem lehet erőltetetten előhozni. Vagy van az első mp-től vagy nincs. Ennyi a titka a dolognak.

A pénz csak egy plusz dolog, nyilván nem árt ha nem vagy hajléktalan és nem napról napra élsz, de alapvetően lényegtelen.

Egy jóképű hajléktalan forma srác előbb elviszi radnizni a csajokat, mint egy alacsony, kopaszodó, de viszonylag tehetős vállalkozó.

Van olyan ismerősöm akire tapadnak a nők, pedig rohadt igénytelen, sokszor tök büdösen mászkál mindenfelé, a kutyáival alszik egy ágyon. Szóval olyan "fél" hajléktalan forma, még sincsenek gondjai a csajozással.

2022. aug. 18. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!