Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek? PÉNZ!?

Jo szex minoseg/mennyiseg/ido
Penz ergo egzisztencia lakas/auto stb
Jo kinezet es kidolgozott test
Aztan jonnek a belso dolgok de ha az elozo 3 stimmel annyira nem tema ez mar.

Kérdező!
Az miért baj, hogy egy nőnek fontos az egzisztencia? (Senkinek nem kell eltartania, dolgozom)
Nyilván egy lecsúszott, minimálbéres pasira nem igazán lehet csaladi életet tervezni. Én egyenesen bevallom, hogy nekem fontos az egzisztencia IS! Ugyanakkor önmagában édeskevés!

Jah, és sokkal előbb kezdenék egy villanszerelővel mint pl. egy jogásszal, mert tudom, hogy fel tud szerelni egy polcot a falra, vagy meg tud javitani dolgokat....
17es voltam

Igen, pénz is kell!
32N!
Vagy te nem abbol tankolsz? Nem abbol fizeted ki a rezsit, kaját stb?

A kérdés utolsó mondata igen beszédes, egyértelműen igazolja, hogy az egész szima provokáció.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.

Vonzalom kell nekik és minél jobb a külsőd, annál esélyesebb, hogy meglesz az alapvető vonzalom.
Ezt SEMMIVEL sem lehet erőltetetten előhozni. Vagy van az első mp-től vagy nincs. Ennyi a titka a dolognak.
A pénz csak egy plusz dolog, nyilván nem árt ha nem vagy hajléktalan és nem napról napra élsz, de alapvetően lényegtelen.
Egy jóképű hajléktalan forma srác előbb elviszi radnizni a csajokat, mint egy alacsony, kopaszodó, de viszonylag tehetős vállalkozó.
Van olyan ismerősöm akire tapadnak a nők, pedig rohadt igénytelen, sokszor tök büdösen mászkál mindenfelé, a kutyáival alszik egy ágyon. Szóval olyan "fél" hajléktalan forma, még sincsenek gondjai a csajozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!