Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire ciki?

Figyelt kérdés

A kérdésem az Ismerkedés --> Barátkozás, illetve az Emberek --> Barátok kategóriába is beillene, de talán a Felnőtt párkapcsolatok legaktívabb a három közül.

Arról van szó, hogy 22 éves nő vagyok, nem rég költöztem Budapestre, ahol egy-két rokont és távoli ismerőst leszámítva senkit sem ismerek. Szerintetek mennyire lenne gáz egyedül eljárni különböző közösségi eseményekre? Nagyon szeretnék ismerkedni, barátokat szerezni és azt sem bánnám persze, ha férfiakkal is találkoznék, de konkrétan senki sincs, akit elhívhatnék ilyen helyekre. :)

Szerintetek ciki egyedül megjelenni mondjuk egy koncerten vagy egy előadáson? Vagy ha nem is ciki, mennyire nehéz így egyedül ismerkedni?

Tapasztalatokat, tanácsokat is írhattok, úgy a társkeresés, mint a barátkozás szempontjából.

Előre is köszi. :)

2022. aug. 17. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem ciki,csak sokkal veszélyesebb egyedül ismerkedni nőként,mint pl ha ott van melletted egy barátnőd a buliban aki azért távolról de rád rád néz h mi van veled
2022. aug. 17. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én egyedül ilyen helyekre nem mennék, de szerintem vagány hogy neked lenne hozzá kedved 😀
2022. aug. 17. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem az, inkább egyedül menj rendezvényre, mint otthon ülj, mert nincs kivel épp menned. Ilyen helyeken még barátkozni és ismerkedni is fogsz tudni.
2022. aug. 17. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A fiatal nőknek se nem ciki, és nem is nehéz.

Amúgy pont emiatt veszélyesebb is. A poharadra azért figyelj, és csak olyan piát igyál, amit a szemed láttára bontottak fel! :D

2022. aug. 17. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan azt tudom tanácsolni mint az utolsó

Az italodra vigyázz mert sose tudni.. én is elmennék de amúgy vannak barátnő kereső csoportok is a facen, ahol biztos lenne aki elmenne veled :)

Illetve en biztos olyan helyre mennek ami biztonsagos foleg egy ismeretlen varosban

Tehat nem egy lepukkant kocsmaba hanem inkabb egy nevesebb helyre ahol alap egy kamera biztonsagi szolgalat es stb

A masik hogy ne vigyel magaddal sok penzt mert jusson eszedbe az a teny is hogy barki akit megismersz nem lehetsz 100%ig biztos benne hogy tisztesseges ember :)

Sok sikert :)

2022. aug. 17. 23:23
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem ciki, de első körben szerintem visszafogottabb helyeken próbálkozz.
2022. aug. 18. 06:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem ciki, de vigyázz, nehogy növeld a bűnügyi statisztikát!

Figyelj rá mit iszol, nagyon kifinomult módszerek vannak már, és hipp-hopp azon veszed észre magad, hogy egy külföldi bárban "táncolsz"! Jobb lenne előbb, ha laza is, de barátnőket szerezni, valamiért felköltöztél, suli, meló, ott tudsz baráti társaságot találni.

2022. aug. 18. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Szivesen kinyalnálak, ha gondolod ;) 36F
2022. aug. 20. 07:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!