Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mekkora része hajt csak szexre?

5. Azt sajnos nem tudom, hogy a nők milyen arányban szexelnek érzelmi alapon.
Viszont a vonzalom is érzelem. A férfiak között nem túl gyakori, hogy olyan nővel szexeljenek, akihez egyáltalán nem vonzódnak.
A nő meg lényegében csak eldönti, hogy viszonozza-e a férfi érzelmeit, vagy nem. Ha nyitott a férfire, akkor nem utasítja vissza a szexet sem.

12
Nem, a vonzalom nem érzelem. Ahogy az sem érzelem, hogy kívánok egy masszázst, vagy ennék egy jó hamburgert.

Én nem azt mondtam, hogy minden párkapcsolati kezdeményezés mögött pusztán a szex a cél. Sőt szerintem rengeteg ember vágyik szex mellett kedvességre, törődésre, és őszintén érdeklődik a másik fél iránt.
Csak annyit mondok, hogy szexuális vágy mindenféle romantikus érzelem nélkül is támadhat egy emberben.

#19 Az igaz, hogy a férfiaknak nagyobb lehet az igénye a szexre, de ez nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy többnyire csak arra hajtanak.
Ha egy férfi csak szexelni akar, akkor nem kell külön "hajtania". Elég elmennie a legközelebbi prostihoz és lesz szex.
Az már egy komolyabb szint, amikor egy férfi érdeklődést mutat egy nő iránt. (Ha már evolúció.) Jóval több energiabefektetés és bátorság, mivel nem 100%-os a "siker". A férfi ezzel tisztában van, a nőnek meg egy pozitív visszajelzés, hogy valaki vonzónak találja, és azt fel is meri vállalni előtte. Persze még mindig passzolhatja, ha nem találja megfelelőnek. De miért is találná megfelelőnek, ha nem azért hogy "minimum" szexeljen vele?
A "sikert" meg igen, nevezhetnénk trófeának is. Ilyen alapon elég sok nőnek is van trófeája, akik a plázákban viszik utánuk a szatyrokat, vagy akikkel meg tudnak valahol jelenni, és tudnak velük dicsekedni. Ez saját magukra nézve is egy elismerés, mert nem csak a környezetük fogja többre becsülni őket.
A férfiaknak igazán nagy trófea az, ha van mellettük egy olyan nő, aki elviseli őket olyannak amilyenek, akivel meg lehet beszélni a problémákat, és akivel lehet közösen tervezni a jövőt. (Cherchez la femme)
Azzal nem tudok egyetérteni, hogy a férfiak között több lenne, aki nem akar egyáltalán párkapcsolatot, gyereket, és emiatt a nő csak reménykedik. Mert ha ez is lenne az igazság, akkor annak sajnos valamilyen többnyire férfiakat érintő oka kéne hogy legyen. De vajon mi lehet ez az ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!