Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mekkora része hajt csak szexre?

Jaj, nem lehet ezt így megmondani, hogy a férfiak 37,41%-a hajt szexre, a többi meg komolyat akar. Nyilván a felszedni kívánt csajtól is függ a dolog. Vannak lányok, akik másra nem tűnnek a legalkalmasabbak, nekik valószínűleg az a benyomásuk, hogy mindenki csak szexet akar. A kezdeményezés körülményei is fontosak. Egy nagyfesztiválon valószínűleg az alapvetően stabil kapcsolatra vágyó fiúk sem az esküvőt tervezgetik, amikor a sátrukhoz vezetik a felcsípett lányt.
Nagyon soktényezős a dolog. Olyan férfiból szerintem viszonylag kevés van, aki tényleg SEMMIT nem akar SENKITŐL csak és kizárólag szexet.

1
Azt ne mondd, hogy 30 alatt nem akar barátnőt egy férfi. :))) Értem én, hogy nem azon fantáziál, hogy majd együtt öregszik meg a csajjal, de nagyon-nagyon sok srác vágyik a szex mellett némi szeretetre és gyüngédségre is.

A férfiaknak pont ugyanakkora része hajt CSAK szexre, mint a nőknek.
Ez csak azért tűnik többnek a férfiak részéről, mert ugyebár többnyire a férfiak azok, akik kezdeményeznek is. :D

6-7
Valakik nagyon nem tudnak szöveget értelmezni. 😂

Ez nagyban függ attól, hogy milyen nővel akad össze. Hiába akar ő csak szexet, ha közben ennél többet is meglát az adott nőben, akkor nem lesz elég csupán a szex.
Viszont a fordítottja is igaz: hiába áll úgy neki az ismerkedésnek, hogy "márpedig én most egy komoly kapcsolatot szeretnék", ha az adott nő erre nem bizonyul alkalmasnak. Ilyenkor van az, hogy a férfi dönt, vagy hagyja az egészet és tovább keres, vagy ideig-óráig jó lesz a csak szex is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!