Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak mekkora része hajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mekkora része hajt csak szexre?

Figyelt kérdés

#kapcsolat #Nem akarok komolyat
2022. aug. 17. 14:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%
30 alatt szerintem 98%. A házasságba azért mennek bele, mert máshogy nem jutnak hozzá. Tapasztalatból mondom, egyik "nőgyűlölő" haverom most házasodik.
2022. aug. 17. 14:32
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

Jaj, nem lehet ezt így megmondani, hogy a férfiak 37,41%-a hajt szexre, a többi meg komolyat akar. Nyilván a felszedni kívánt csajtól is függ a dolog. Vannak lányok, akik másra nem tűnnek a legalkalmasabbak, nekik valószínűleg az a benyomásuk, hogy mindenki csak szexet akar. A kezdeményezés körülményei is fontosak. Egy nagyfesztiválon valószínűleg az alapvetően stabil kapcsolatra vágyó fiúk sem az esküvőt tervezgetik, amikor a sátrukhoz vezetik a felcsípett lányt.

Nagyon soktényezős a dolog. Olyan férfiból szerintem viszonylag kevés van, aki tényleg SEMMIT nem akar SENKITŐL csak és kizárólag szexet.

2022. aug. 17. 14:33
 3/21 anonim ***** válasza:
96%

1

Azt ne mondd, hogy 30 alatt nem akar barátnőt egy férfi. :))) Értem én, hogy nem azon fantáziál, hogy majd együtt öregszik meg a csajjal, de nagyon-nagyon sok srác vágyik a szex mellett némi szeretetre és gyüngédségre is.

2022. aug. 17. 14:35
 4/21 anonim ***** válasza:
55%

A férfiaknak pont ugyanakkora része hajt CSAK szexre, mint a nőknek.

Ez csak azért tűnik többnek a férfiak részéről, mert ugyebár többnyire a férfiak azok, akik kezdeményeznek is. :D

2022. aug. 17. 14:38
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
4. Szerintem ez nem igaz, a nők többsége érzelmek nélkül nem szeret szexelni.
2022. aug. 17. 14:51
 6/21 anonim ***** válasza:
27%
#2 ha nem lehet megmondani, honnan találtad ki azt a pontos számot? 😲
2022. aug. 17. 14:56
 7/21 Mathus ***** válasza:
17%
#6: nőként volt egy minimum százas mintája.
2022. aug. 17. 15:03
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
A független és mondjuk nem extrán vallásos férfiak gigászian nagyobbik része viszont inkább úgy fogalmaznék, hogy nem mond nemet, ha van alkalom, hogy ha egyébként otthonra nem is kell nekik az illető nőszemély vagy nem kezd el rebegni a kapualjban csókolózva, hogy inkább még jobban megismerné.
2022. aug. 17. 15:06
 9/21 anonim ***** válasza:
74%

6-7

Valakik nagyon nem tudnak szöveget értelmezni. 😂

2022. aug. 17. 15:07
 10/21 anonim ***** válasza:
87%

Ez nagyban függ attól, hogy milyen nővel akad össze. Hiába akar ő csak szexet, ha közben ennél többet is meglát az adott nőben, akkor nem lesz elég csupán a szex.

Viszont a fordítottja is igaz: hiába áll úgy neki az ismerkedésnek, hogy "márpedig én most egy komoly kapcsolatot szeretnék", ha az adott nő erre nem bizonyul alkalmasnak. Ilyenkor van az, hogy a férfi dönt, vagy hagyja az egészet és tovább keres, vagy ideig-óráig jó lesz a csak szex is.

2022. aug. 17. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!