Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy úgy a csajozás, mint régen. Más is van így 30 felett, tapasztaltátok ezt?
18 éves korom óta mindig voltak bnőim, sőt, maguktól jöttek oda a csajok buliban/munkahelyen/buszon, úgy is, h kapcsolatban voltam, még 3-4 éve is (amivel persze nem éltem)... Aztán egy hosszú kapcsolat után szingli maradtam, és azóta totál OFF, semmi. Ennek már 3 éve. Sőt, ha próbálkozom, akkor sem jön össze semmi, csak elutasítás (buliban, random helyeken, de neten is). Most vagyok 31, sztem 26-28 éves lányok nem lennének fiatalok hozzám, de semmi....
Kinézetre semmit nem változtam, ugyanúgy nézek ki mint 10 éve. Ha 10 vagy 5 éve jó volt ez, akkor mi változhatott? A férfi-ideál változott meg ennyire?
Más is van/volt ebben a cipőben? Egyszerűen nem értem.....Nem rinyálok, csak az okokat próbálom megérteni, hogy objektíven valami konklúziót levonhassak belőle.
(Normális, kulturált válaszokat kérek, ill. aki tapasztalt már hasonlót, aki hasonló cipőben jár, nektek mik a tapasztalataitok? Kioktatást, köszönöm, nem kérek).
"Nem a 32 -> 34 lesz a gond, hanem inkább a 2020 -> 2022."
Valamiért hajlok erre én is....fejtse ki akinek van bővebb ötlete ennek kapcsán!
Utolsó: teljesen megértelek, ahogy olvashattad, nagyon hasonló a szitu nálam is.
És te is rátapintottál valamire: sok nőnél látom, mintha direkt deklasszált férfit keresne maga mellé, akinél többet keres, jobb az egzisztenciája, inteligensebb, jobb a kapcsolatrendszere, stb.. Mintha valóban az is belejátszana, hogy a legtöbb nő egy nála minden téren "lentebb" lévő férfit keresne (mert ugye azt könyebb irányítani csendesen, stb.). Ezért írtam, hogy én nem azt látom, hogy a nőket a pénz motiválná, vagy csak a pénzes palikra mennének, sőt....nagyon sok irodista lányt látok sima melósokkal (nem akarom ezzel leszólni a melósokat, nem ez alapján ítélek meg vkit), tehát olyan párokat, ahol egyértelmű, hogy a nő a nagyobb intellektus.
Érdekes beszélgetés volt, mindent végigolvastam.
Nálam fordítva van. Pár hónap és 30 leszek, nem tudom, mi lesz utána.
De, nekem pont annál jobban megy a csajozás, minél idősebb vagyok. Az arcom örök fiatal, a kinézet talán az átlagostól egy fokkal jobb. Egyetemen alig ment, majd úgy 25 éves korom körül indult be. Most már ott tartok, hogy 3 szexkapcsolatom van és még azok mellé is beesik néha 1-1 alkalmi.
Jó lenne megállapodni, de minél idősebb vagyok, annál válogatósabb és kompromisszum-képtelenebb vagyok, ezt érzem.
A nők személyisége valóban változott azzal, hogy az interneten kinyílt előttük a világ. Tinder, Facebook-társkereső stb. brutálisan növeli az egót és azokkal a csajokkal is azt hiteti el, hogy jó nők, akiket élőben nem sok mindenki szólítana le.
Míg régen a kövéreknek, csúnyáknak alig jutott valaki, amíg minden élőben ment, ma a neten ezeket a nőket megtalálják a hasonló szerencsétlen vagy perverz férfiak. És emiatt azt hiszik ezek a nők, hogy ők is milyen jó nők.
Persze, férfi oldalon is van baj bőven, mert a világ előttünk is kinyílt és mi is könnyebben nézhetünk új után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!