Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy úgy a csajozás, mint régen. Más is van így 30 felett, tapasztaltátok ezt?
18 éves korom óta mindig voltak bnőim, sőt, maguktól jöttek oda a csajok buliban/munkahelyen/buszon, úgy is, h kapcsolatban voltam, még 3-4 éve is (amivel persze nem éltem)... Aztán egy hosszú kapcsolat után szingli maradtam, és azóta totál OFF, semmi. Ennek már 3 éve. Sőt, ha próbálkozom, akkor sem jön össze semmi, csak elutasítás (buliban, random helyeken, de neten is). Most vagyok 31, sztem 26-28 éves lányok nem lennének fiatalok hozzám, de semmi....
Kinézetre semmit nem változtam, ugyanúgy nézek ki mint 10 éve. Ha 10 vagy 5 éve jó volt ez, akkor mi változhatott? A férfi-ideál változott meg ennyire?
Más is van/volt ebben a cipőben? Egyszerűen nem értem.....Nem rinyálok, csak az okokat próbálom megérteni, hogy objektíven valami konklúziót levonhassak belőle.
(Normális, kulturált válaszokat kérek, ill. aki tapasztalt már hasonlót, aki hasonló cipőben jár, nektek mik a tapasztalataitok? Kioktatást, köszönöm, nem kérek).
Most jott ki egy cikk a Psychology Today-en:
Elso mondat!:D
(Leirom azert:
"KEY POINTS
Dating opportunities for heterosexual men are diminishing as relationship standards rise.")
Vagyis megint az inceleknek van igazuk....
38F incel
Mellesleg én nem hinném, h a nők mindenképp a pénzre vagy az egzisztenciára mennének, ugyanis a pénz és az egzisztencia csak akkor derül ki, ha már beszélgettek, elkezdtetek rendesen ismerkedni. Az első körben, a rendes beszélgetés megkezdése előtt való kioffolás részükről egész biztosan nem a pénz miatt van.
Továbbra is tartom, h az eltelt 4-5 évben a média, a divatok nyomására jelentősen megváltozott az elvárt férfi-kép, erre rátehetett a vírus, ráfüggtek a nők a netre, ahol nyilván szélesebb választékot láttak, stb..De ez csak egy feltevés. Várom továbbra is a meglátásokat, tapasztalatokat.....
Kérdező, nem lehet, hogy "belül", a lelki világodban van a baj?
Azt írtad, hogy mióta szingli vagy, azóta OFF.
Legalábbis nekem ez a mondat ragadta meg a figyelmemet.
Nekem ebből kicsit úgy tűnik, hogy amíg kapcsolatban voltál, addig magabiztos, életvidám ember voltál, és amióta szingli vagy, ez kihat a lelki világodra, kevésbé érzed magadat jól, nem találod a helyedet, és ez kihat a megnyilvánulásaidra. Aztán lehet nincs igazam. Viszont saját bőrömön tapasztaltam:
28/N vagyok. Amikor kapcsolatban voltam, lelkileg teljesen jól voltam, buktak rám a pasik. Amióta szingli vagyok, a pasik kb. menekülnek előlem. És tudod miért? Mert szorongok, és ez érződik. Random ember is megérezte már a szorongásomat, mert nem érzem jól magamat a bőrömben és nem találom a helyemet a világban.
Egyébként az oldalon nem fogsz túl sok új ötlettel találkozni. Nagyjából ugyanaz a 3 fajta válasz jön mindig:
1. A gond a párkapcsolati piac, a nők elvárása nőtt meg (bár az utcán továbbra is ott sétál pár nyomorult férfi jó csajjal)
2. A gond, hogy a nők ennyi idősen már elkeltek (bár egész életedben az ment mindenhol, hogy a 30+ szingli férfi menő, a házasság meg elavult social construct)
3. A gond egyedül a te személyiséged, más dolog nem játszik közre (bár mielőtt megmutathatnád a személyiségedet, ghostolnak a nők, vagy eleve jobbra se húznak/figyelmen kívül hagynak)
Emiatt volt jó az incel discord, amíg ki nem tiltottak onnan (igen, még nekik se kellek). Ott legalább láttam pár új valakinek működő ötletet, mint például a femboynak öltözés, vagy a harmadik világbeli túra.
29-es. köszi neked is. röviden reagálok:
1.: Sok igen előnytelen, ugyanakkor igénytelen külsejű, valamint rossz egzisztenciájú férfit látok én is egész csinos nőkkel. Tehát szerintem a nők közel sem akkora hányada pénzéhes, amennyit annak gondolnak a férfiak. (A leírt férfiak nem csak szerintem előnytelen külsejűek, létezik egy bizonyos szintű objektivitás azért, és az alapján - pl. 30 évesen kinéz 50-nek, 30 kg, szakadt melós gatya, stb.. Ismét nem lenézésből, csak objektíve.). Ezek valószínűleg vagy még régebben szerezték a nőt, vagy egyéb tényezők játszottak bele abba, hogy most együtt vannak (könnyű megismerkedés rokonság, haverok által, belül valóban jó emberek, és ez felülírja a többi hátrányosságot, stb.).
2.: Ez jelentős részben tényleg igaz. A legtöbb csinos nő bizony 25-30 között végleg elkel. Ugyanakkor az is igaz, hogy a csapból is az folyt mindig is, hogy egy férfi 30 felett könyebben csajozhat, az a legjobb kor, stb.. Hát, nem ezt tapasztalom....
3.: Ezzel egyetértek, bár a netes ismerkedést nagyon hamar kukáztam, mert akkora a konkurencia, hogy lehetetlen kitűnni ott, még vidéken is, kis faluban is (faluhelyen is felmész 1-1 ilyen appra és alsó hangon60-70 férfira jut 5-10 nő, városokban, nagyvárosokban ez az arány még sokkal roszabb).
Mindezek ellenére nem tartom szerencsésnek ideológiát faragni a puszta ínségből (incel, mgtow, stb.). Bár ismerem ezeket, és némelyiknek van alapja, alapvetően nem konstruktív ideológiák, mert lelki békét sem eredményeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!