Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom hogy elment a hajó?
10
Egyszerű vagyok de nagyszerű. Velem lehetne jövőt tervezni. (Nem anyagiak tekintetében) hanem úgy alapból nem vagyok ellenséges típus. El lehet járni ide -oda, bármiről lehet jókat beszélgetni. Sose voltam az aki több lány után futna. Lenne egy stabil kapcsolatom ahol meglenne a szeretet, akkor én hosszú tavon hűséges tudnék maradni. A szüleim 40 évig voltak együtt (halalukig) vagyis ezt a mintát neveltèk belèm is.
Sok minden érdekel a történelem, zene, állatok , szabadidős tevékenységek.
Összeségében ha az adott nő nincs megbolundulva a külsőségekben, mi trendi mi nem, és nem pénzt vár el a leendő partnerétől… úgy mèg én is érdekes lehetek akkor számára.
Az mellett, hogy lejártál a terembe arra is figyeltél, hogy ne durrants be naponta több ezer kalóriát? (Mert, hogyha igen akkor nem létezik, hogy ne fogyjál le.)
"És minimálbéres gyári melós vagyok."
Ez szomorú, ezen is lehet változtatni, de sokan vannak akik gyárban dolgoznak és mégis van családjuk.
14
évek óta diétásan érkezem.
Én megértem a szkeptikus válaszokat. De nagyon bele sem akarok menni a testsúly témakörbe. Én 10 en éven àt nap mint nap csak ezzel foglakozzam. Nincs benne segítség. Elfogattam magam így. Nagyon nehéz volt de sikerült. Most egy értelmes nőt keresek akit nem az érdekeli hogy 65, 75, vagy 85 kg vagyok. Hanem maga az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!