Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves nőként mennyire hátrány, ha még a szüleimmel élek?
Figyelt kérdés
Illetve úgy alakult, hogy egy hosszú kapcsolatban albérletben éltem az exemmel, de miután szakítottunk leginkább lelki okokból visszaköltöztem a szüleimhez. Most meg anyagi okokból nehézkes külön költöznöm. De van munkahelyem és van autóm amúgy.
Mennyire kiábrándító ez egy 30-35 éves férfinak? (általában én ehhez a korosztályhoz vonzódom).
2022. aug. 12. 17:00
11/26 anonim 

válasza:

Hol van a sok "na itt a napi incel, nem unjátok még?" kommentelő? Itt több férfi is arra utal, hogy mi egy kicsit másképp működünk, "incel duma". Itt aztán igazán lehetne habzó szájjal 100%-os kommentet gyűjteni, nem igaz? :D
13/26 anonim 

válasza:

Szerintem egyáltalán nem probléma, nekem inkább a korod az.
14/26 anonim 

válasza:

Én mondjuk megdugnálak, nekem nem probléma ha a szüleid a másik szobában tévéznek.
15/26 anonim 

válasza:

Ehhh, a 13-ast miért pontozták vajon le?
16/26 anonim 

válasza:

Én megdugnám a kedves mamát is🤣
17/26 anonim 

válasza:

16-os. 26 éves a lány, anyu lehet akár 45 is. Persze, simán! A fatert meg elküldjük moziba. :)
19/26 anonim 

válasza:

Látod kérdező, még előny is. Anyukád is beszállhat a buliba! :D
20/26 anonim 

válasza:

Csatlakoznál párhoz? Cserébe lakhatnál nálunk, velünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!