Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nagyon csúnya, számít egyáltalán az igényesség, ápoltság?

Figyelt kérdés
Vagy nem érdemes próbálkozni, mert a genetika fontosabb, mint az igyekezet?
2022. aug. 12. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Attól hogy tiszta vagy, nem leszel szexi.

De ez még nem ok arra, hogy ha csúnya vagy büdös és koszos is legyél. Akkor még kevésbé leszel vonzó.

2022. aug. 12. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
1: nade olyan mindegy, nem? Akkor már azt csinálsz amit akarsz, az eredmény úgy is ugyanaz.
2022. aug. 12. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos az ápoltság egy csúnya arcot, személyiséget nem tesz vonzóbbá, de legalább nem hányják el magukat a több hetes segg szag érzetétől a közeledben.
2022. aug. 12. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon csúnya, de ápolt vagyok és sajnos nem kellek a nőknek. :-(
2022. aug. 12. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon csúnya, de ápolt vagyok és sajnos nem kellek a férfiaknak.:-(
2022. aug. 12. 11:54
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Van az a genetikai adottság, amin nem segít az ápolt megjelenés, de azért nem érdemes feladni az alapvető igényességet.
2022. aug. 12. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
5-ös. Nekem kellesz még látatlanban is!
2022. aug. 12. 12:44
 8/11 anonim ***** válasza:
63%

Én 120kiló vagyok és nagyon nem adonisz, én vagyok az akire a lanyok azt mondják,hogy olyan vagy mint egy testőr. A huszas eveimben nem volt csak 2 nő aki szánalombol szexelt velem párszor, de most így 30után valahogy beindult az idősebb nők valamiért nagyon rákapcsoltak. Ugye egyedül elek, főzök mosok takarítok és volt már olyan kolleganőm aki szó szerint rammászott otthon.

A legtöbbjüknek az illat tetszik, ne sajnáld a 40ezres parfümöt se. Menj be a müllerbe és az eladók segítségét kérve próbáld ki melyik illat tetszik. Teszterrel fújj egyet és,ha este is érzed vagy monsják,hogy kellemes illatod van akkor azt vedd,ha lehet akkor eu de parfum legyen az erősebb mint az eu de toilett.

Amúgy meg így utólag a határozottságon múlik minden. Kezeld úgy a nőket mont a haverod, vedd lazán, nem kell rápörögni és meglátod fenekestől felfordul a világ

2022. aug. 12. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

"Kezeld úgy a nőket mont a haverod, vedd lazán, nem kell rápörögni és meglátod fenekestől felfordul a világ"

Ez mennyire igaz már! A nők nem egy távoli bolygóról érkezett különös faj, amihez ki tudja milyen speciális módszerekkel kell közelíteni. Emberek. Emberként kell viselkedni velük.

2022. aug. 12. 13:13
 10/11 anonim ***** válasza:
38%
Eladhatóbb, ha igényes és van pénze. De nem lesz keresett portéka, hacsak nem nagyon gazdag.
2022. aug. 12. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!