Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogyha valaki csak 1-szer 2-szer fürdik hetente az óriási hátrányt jelent a társkeresés során?
Az ágyba biztos nem feküdnék be úgy, hogy nem fürödtem le. Vegyem fel az x napja meg nem mosott hátsómra, egyebekre a pizsit és feküdjek bele az ágyneműbe??!!
Illetve reggel induljak el úgy dolgozni, hogy wc után nem tisztálkodtam és esetleg hónaljszagom is van?
Nekem ez nemcsak társkeresés során lenne hátrány, hanem eleve hánynék magamtól.
Én nem tartozom azok közé, akik néha egy-egy kihagyott zuhany miatt nemzeti gyásznapot hirdetnek... Egy otthon töltött őszi nap után, vagy ha az ember nagyon beteg, hullafáradt vagy effektíve nincs ideje, akkor tényleg nem akkora tragédia, ha kimarad egy fürdés.
De hogy egy héten egyszer-kétszer? Bocs, de az minimum három egymásutáni napot jelent, ezalatt hűvösben, testmozgást kerülve is büdös lesz az ember... Elég igénytelen dolog ennyi időn át nem tusolni, pedig látod, nem vagyok egy zuhany-fasiszta.
Hát, figy, vannak nők, akik napi zuhany után is büdösek mint a franc. Tömény muffszag, áporodott pacsuli, hajbaragadt kajaszag, stb.
Ilyenkor csak hiszik azt, hogy ők marhára tiszták.
Eleve nem kell minden nap fürdeni:
A magyaroknál a török hódoltság alatt terjedt el a gyakori fürdés a török fürdők hatásra.
Nekem például kifejezetten veszélyes minden nap fürdeni, mivel ekcémás vagyok.
Attól függ, hogy a fürdéstől számított melyik napon találkoztok, vagy hogy az illető francia
Ezek a kérdések 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!