Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti járnátok olyan lányal aki pár évig
rosszlányként dolgozott de már abbahagyta? 21L
szerintem csak olyan esetben, ha egyébként tökéletesen összepasszolunk és tényleg egymásnak lettünk teremtve. akkor már ne legyen ez akadály.
2022. aug. 11. 20:14
Ne mondd el nekik. Ha már nem csinálod és nem is akarod, megbántad, akkor felesleges olyan dolgot elárulni magadról, ami már nem te vagy. Egyetem alatt én is csináltam, most már eszembe se jutna, gyereket tervezünk a párommal és teljesen tisztességes jókislányként élek. Akkor miért feketíteném be magam egy ilyen vallomással. Biztos van, aki elfogadná, de nem gondolom, hogy minden részletet tudni kell az ember múltjáról, hiszen változunk és nem mindenre vagyunk büszkék.
2022. aug. 11. 20:17
12
Előbb utóbb előkerül egy egy fotó-video, vagy kuncsaft, aki emlékeztet erre...
2022. aug. 11. 20:43
12. Tisztességtelen nem elmondani.
2022. aug. 11. 20:45
#13 ezt egy épeszű ember anonim módon csinálja. És a kuncsaftok általában nagyobbat bukhatnának azzal, ha felbukkannak, mivel többségében házas családos emberek.
2022. aug. 11. 21:11
15. Ha nem mondod el, akkor hazudsz. Nem tisztességes, finoman szólva. A párod előtt semmi titkolni valód nem kéne, hogy legyen.
2022. aug. 11. 21:17
12-15. Bezzeg ha arról szólna a kérdés, hogy egy férfi nem mond el hasonló jelentősségű dolgot a párjának ott ki lennél kelve magadból, hogy megtévesztik a nőt.
2022. aug. 11. 21:39
17. Hát igen. Mondjuk ha a férfi prostikhoz járt, többet is kipróbált, akkor az sem lényeges ezek szerint és nem kell kapcsolatban előhozni.
2022. aug. 11. 21:47
Ha szeretjük egymást és tényleg lezárta ezt a korszakát (többé nem hirdeti magát), akkor minden további nélkül. Az ember mindig több, mint a múltban elkövetett hibái, ha megbánta és eltávolodott tőlük.
2022. aug. 12. 10:09
#18 mintha létezne férfi, aki bevallja a párjának, hogy volt már prostinál. Egy férfi sem mondja el ezt a párjának, mert tudják nagyon jól, hogy egy rendes értékrendű lány azonnal kib_szná őket. Én is csak azért tudom, hogy rengeteg ilyen férfi van, mert benne voltam ebben a businessben, kapcsolatban valahogy mégsem hallottam soha egy pasitól sem, hogy “szívem én voltam már prostinál”. Pedig 100%, hogy köztük is volt már ilyen, sokakból ki se nézné az ember.
Szerintem attól nem lesz jobb a kapcsolat, ha valaki elmond ilyen dolgot, egy kapcsolatnak nem arról kéne szólnia, hogy bírósági kihallgatáson érezd magad es minden hibádat elmeséld, amit valaha elkövettél. Én szeretek tisztalappal indulni, ne az alapján ítéljenek meg, amilyen évekkel ezelőtt voltam, hanem az alapjan, amilyen most vagyok.
2022. aug. 12. 10:36
További kérdések: