Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért olyan nehéz neten ismerkedni?

Figyelt kérdés
A legtöbben vissza sem írnak, meg sem néznek. Aki visszaír esetleg, az meg hamar eltűnik. Személyesen legalább általában a kérdésekre válaszolnak a nők, még ha látványosan nem érdeklem is őket. Hiszen ők sohasem kérdeznek tőlem semmit.
2022. aug. 11. 13:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Nagy a versengés..
2022. aug. 11. 13:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
SZemélytelenebb és ezért könnyű tárgyként és nem emberként kezelni a másikat. Továbbá nagy a merítés, ezért ha valaki nem jön be, ott a másik - vagy legalábbis az illúzió, hogy jön más. De azért vannak sikersztorik is néha.
2022. aug. 11. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Én pl elvből nem ismerkedek neten. Nagyon kevés embert ismerek, aki ismerkedik neten. Élőben viszont nagyon sok ember létezik.
2022. aug. 11. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3-as ez igaz, csak sokan - mint én is - olyan életet élnek, hogy nem nagyon van lehetőségük ismerkedésre. Én pl otthonról dolgozom, nem járok el szórakozni, mert már 40+-os vagyok, szóval marad az internet.
2022. aug. 11. 14:12
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

#4 Én ezt értem, ha így neked megfelel az tök jó.

De én is homeofficeolok. Hobbijai meg barátai az embernek 40 felett is lehetnek, szórakozni is lehet menni. De megértem, én sem szoktam partyzni, nem az én világom. De ettől még el lehet járni más helyekre.

2022. aug. 11. 14:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Járok is, elég sok helyre. Csak sajnos mégsem jön az, akinek kellene... Nő vagyok, én nem megyek oda pasikhoz, meg nem udvarolok.
2022. aug. 11. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Mert a nők a neten jobban hajtanak penzre mint alapból.
2022. aug. 11. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7- :D ez most csak vicc, ugye?
2022. aug. 11. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy megmondom én nektek, hogy miért nem jönnek össze a netes ismerkedések! Mert a pasik túl hamar feladják! Sőt, a legtöbb esetben csak nézelődnek, mint a cukorkaboltban. Kóstolgatni szeretnének, de nem valódi kapcsolódást.
2022. aug. 11. 15:00
 10/11 anonim ***** válasza:
31%

8. Ez nem vicc hanem tény itt is így van annak ellenére h a nők szinte már már kényszeresen tagadják a pénz fontosságát de csak h 1 korábbi válaszból idézzek:

Én kb 300 körül keresek, a férjem 1M. (IT szektorban dolgozik) Soha nem pénzre hajtottam! Mit csináljak, ha pont ő belé szerettem belé!?

Aha szóval a csajnak "véletlenül" pont egy gazdag pasiba sikerült "beleszeretni" és nem volt fontos a pénz...

Csak az nem látja az ellentmondást itt aki nem akarja

Amelyik nő meg tagadja a pénz fontosságát az egy álszent szipirtyó.

2022. aug. 11. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!