Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Németországban, Svájcban vagy az Ausztriában élő magyar férfiak, nektek sikerült valaha helyi nővel egy komolyabb kapcsolat?
Köcsög egy nyel a német, egyrészt jobban szeretem, mint mást, mert a kiejtés könnyű, többnyire ahogy le van írva úgy ejted. A szavakat ledarálom, hamar megtanulom, de a nyelvtan része bekavar.
Tehát addig a szintig jutottam, hogy magam megtudom értetni, viszont visszafelé, nem mindig sikerül. Egyébként német-német akcentus közt is van különbség, attól függ honnan jött jaritz. Az osztrák kicsit cigányosabb német verzió.
"Sajnos ezekben az országokban nagyon rossz hírneve van a magyaroknak"
Ezt mégis honnan veszed? Csomót laktam Ausztriába, 1 évet németbe, soha ilyennel nem találkoztam. Aki meg alapjáraton nem kedveli a bevándorlókat az másokat sem kedvel nem csak a magyarokat.
#8:
Neki van rossz hívneve, csak úgy nem hangzik olyan rosszul, ha 9,5 millió emberre kivetíti.😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!