Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legnagyobb hibáid amik hátráltatnak a párkeresésben és amit el is mersz árulni nyilvánosan?
Nem akarok se gyereket se házasságot.
Sok nővel kezdtem el ismerkedni és találkozni, és kezdtem már kapcsolatba is akik mind azt mondták, hogy soh soha soha isten bizony soha nem akarnak gyereket.
sajnos ez többnyire 1 év után mindig megváltozott.
Hiába tagadták a végletekig,.
gátlásosság
nem veszem észre a közeledést
nem próbálok "jelezni"
Szerencsére a párom kitartó volt annak idején és azt hiszem mindet megtörte. Végül észrevettem, végül jeleztem így belelkesült és szép lassan feloldotta a gátlásosságomat.
21l
-alacsony vagyok
-gamer (habár ez számomra nem negatív, de ha a lányok szemével nézzünk, akkor inkább az szerintem)
-ismerkedéseknél a megszokott, erőltetett, sablonos beszélgetéseket már egyre jobban unom, pláne amikor én viszem a beszélgetést, ezért már sok esetben nem is kezdeményezek semmit (mondjuk az esetek többségében amúgy sincs válasz)
Te milyen pasikkal ismerkedsz, hogy az anális öklözés már alap? :D Nekem, sőt az ismerősi körömben meg merem kockáztatni, hogy senkinek sem az. Aztán ki tudja, hogy ki mit csinál odahaza a négy fal között :D
-introvertált vagyok
-nem veszem észre ha tetszem egy pasinak vagy kezdeményez
-nehezen lesznek érzelmeim
-ismerkedéskor nem ismerkedni akarok hanem csak haverkodni - elsőre mint barát érdekel nem mint potenciális partner
-ha lenne is lehetőségem közösségbe menni sok esetben fáraszt és inkább nem megyek
N
- Telt alkatu vagyok
- Házias vagyok (a férfiak nem a feleség tipusu nőket, hanem a r*bancokat szeretik szerelemmel)
- Odaadó vagyok, gondoskodó. Ez nagyon sok pasinak taszito/terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!