Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a legnagyobb hibáid amik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legnagyobb hibáid amik hátráltatnak a párkeresésben és amit el is mersz árulni nyilvánosan?

Figyelt kérdés
Mi a nemetek?
2022. aug. 10. 23:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok se gyereket se házasságot.

Sok nővel kezdtem el ismerkedni és találkozni, és kezdtem már kapcsolatba is akik mind azt mondták, hogy soh soha soha isten bizony soha nem akarnak gyereket.

sajnos ez többnyire 1 év után mindig megváltozott.

Hiába tagadták a végletekig,.

2022. aug. 11. 07:25
 22/32 anonim ***** válasza:
50%
Alacsony vagyok és csúnya, nincs autóm. 36/F
2022. aug. 11. 07:49
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

gátlásosság

nem veszem észre a közeledést

nem próbálok "jelezni"

Szerencsére a párom kitartó volt annak idején és azt hiszem mindet megtörte. Végül észrevettem, végül jeleztem így belelkesült és szép lassan feloldotta a gátlásosságomat.

21l

2022. aug. 11. 08:38
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan férfival szeretek szexuális kapcsolatot kialakítani, akihez érzelmileg is kötődöm, az érzelmi kötődés viszont alsó hangon 1-2 hónap alatt tud kialakulni bennem. Direkt ismerkedésnél ezt az időt nem várják ki a férfiak, amit én egyébként meg tudok érteni, hiszen egyrészt végtelen a választék, másrészt nem 100%, hogy megszeretem őket.
2022. aug. 11. 09:17
 25/32 VincentLaw ***** válasza:
100%

-alacsony vagyok

-gamer (habár ez számomra nem negatív, de ha a lányok szemével nézzünk, akkor inkább az szerintem)

-ismerkedéseknél a megszokott, erőltetett, sablonos beszélgetéseket már egyre jobban unom, pláne amikor én viszem a beszélgetést, ezért már sok esetben nem is kezdeményezek semmit (mondjuk az esetek többségében amúgy sincs válasz)

Te milyen pasikkal ismerkedsz, hogy az anális öklözés már alap? :D Nekem, sőt az ismerősi körömben meg merem kockáztatni, hogy senkinek sem az. Aztán ki tudja, hogy ki mit csinál odahaza a négy fal között :D

2022. aug. 11. 09:43
 26/32 anonim ***** válasza:
Introvertált vagyok, nehezen ismerkedem és nyílok meg másoknak. Ráadásul túlságosan szeretek egymagamban lenni, olykor még társasági életet élni is megterhelő számomra. Házasodni és családot alapítani sem akarok, szóval ez önmagában is nagy mínusz a nők szemében. De eleve nincs, sőt szó szerint nulla az önbizalmam a párkereséshez. Ugyanis sosem voltam még csak szimpatikus sem egyetlen nő számára sem, nemhogy viszont szeretett volna bárki is. Szóval igazából nincs is semmi, ami párkeresésre motiválna.
2022. aug. 11. 09:50
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

-introvertált vagyok

-nem veszem észre ha tetszem egy pasinak vagy kezdeményez

-nehezen lesznek érzelmeim

-ismerkedéskor nem ismerkedni akarok hanem csak haverkodni - elsőre mint barát érdekel nem mint potenciális partner

-ha lenne is lehetőségem közösségbe menni sok esetben fáraszt és inkább nem megyek

N

2022. aug. 11. 10:03
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

- Telt alkatu vagyok

- Házias vagyok (a férfiak nem a feleség tipusu nőket, hanem a r*bancokat szeretik szerelemmel)

- Odaadó vagyok, gondoskodó. Ez nagyon sok pasinak taszito/terhes.

2022. aug. 11. 11:28
 29/32 anonim ***** válasza:
46%
- Nem vagyok szerelemmel szerethető
2022. aug. 11. 11:28
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy hagyjuk már ezt a "Túl jó vagyok a másik nemnek" hülyeséget... Nagyon ciki.
2022. aug. 11. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!