Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legnagyobb hibáid amik hátráltatnak a párkeresésben és amit el is mersz árulni nyilvánosan?
- Nehezen kezdeményezek
- Ha nyeregben érzem magam és megfeledkezem magamról, túlzottan őszinte vagyok, előjönnek a szar sztorik és a reakció után esik le, hogy "hoppá nem evvel kellett volna indítani" :D
-Ha nem kapok bármilyen visszajelzést, akkor magamban keresem a hibát, hogy biztos szarul érzik magukat a társaságomban
- Bizalmatlan vagyok
- Általában szeretek társaságban lenni, viszont vannak napok amikor kiégek és akkor szeretek egyedül lenni, ilyenkor eltűnök egy kicsit, amit nem mindenki tolerál
- Szülői háttér elég necces. Sajnos ilyen esetben nem köntörfalazhatok, így a kellemetlen részekre is ki kell térnem és az előítélet egyből rám nyom egy bélyeget..
Gátlásosság.
Szintén a maximalizmus, elvárások.
39F
3-as, magaddal vagy a pároddal szemben vagy maximalista?
Válogatós vagyok és már előre belelátom, hogy miért nem fog hosszú távon működni és akkor már jobb bele sem menni.
N
Félénk vagyok, ha érdekel az illető. Mivel általában a hasonló típusra bukom, sose lesz belőle semmi🤷🏼♀️
Nő
Nem mondanám hibának, de mondjuk úgy ritka aki tetszik és eltudnék vele képzelni többet. Ez inkább külsőre, mint belsőre értve. Ha ez nem így lenne, szerintem nem lennék egyedül:D
Talán ezt tenném első számú akadálynak.
28/f
leginkább az arcom úgy az egész fejem összességében, testileg nincs gondom izmosabb sportosabb vagyok de a fejem...max plasztika segíthet.
f
- Elköteleződési problémáim vannak. Néhány hónap után késztetést kezdek érezni arra, hogy nyomtalanul eltűnjek a másik életéből, mivel már magam sem tudom, miért vagyok kapcsolatban. Depressziós leszek, amint eltűnik az ismerkedés varázsa.
- Hajlamos vagyok az érzelmi megcsalásra, vagy liánozásra, amikor nagyon mélyen vagyok lelkileg.
- Sokkal jobban szeretek egyedül lenni, mint kapcsolatban. Szeretni sem igazán tudok, ami azt illeti. Inkább ragaszkodni pszichésen/fizikálisan.
Van egy alapbetegségem, bár ez részben látható, tehát részben nyilvános.
Ez alapból hátráltat. Ezen alapprobléma miatt full introvertált is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!