Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a férfiak a 90kg feletti lányokat/nőket már ember számba se veszik?

#30:
Akkor élj ebben a tudatban. Mit érdekel engem.

23.
Azért nem kell a nőket a béka segge alá húzni csak mert pl van aki 70kg. Nagyon nem mindegy, hogy ehhez milyen magas.
Mert egy 150 centis/70kilós nyilván túlsúlyos. Egy magasabb nőnek meg pl teljesen egészséges a 70kg. Nézd meg bármelyik hivatalos orvosi kalkulátort a magasság/súly arányáról.
Én pl 175cm/67 kg vagyok, tehát 3kg a különbség. Rengeteget fogytam ezért, évekig.
Ez a 70kilóhoz képest semmi. Mivel voltam annyi is, és sokkal több is. Valójában már 90-el sem voltam szétfolyva egyáltalán.
A méreteim mellbőség 98/derék 70cm/, csípő 100. Tény hogy nem vagyok 55kikós piszkafa, de az nem is egészséges állapot ilyen magassághoz. Meg nem is szeretnék olyan lenni, nulla formával.
Voltam elhízott, meg túlsúlyos is, egyik se voltam 70 kilósan.
És nem, egy nő sem túlsúlyos 170centi/felette 70 kilóval.
Imádom , rendkívül szórakoztató és vicces, mikor emberek bemondanak random számokat hogy szerintük hány kilóval kövér egy nő, csak azt felejtik el, hogy a magasság kiemelkedően fontos ilyenkor, + az is hogy hogyan oszlik el, milyen az alap testalkat. Mert az sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!