Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság a férfiak a 90kg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a férfiak a 90kg feletti lányokat/nőket már ember számba se veszik?

Figyelt kérdés

2022. aug. 10. 22:39
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
63%

Tudom hogy le leszek pontozva, de ez a kegyetlen igazság.

Egy nem 130 kilós, nem elhanyagolt férfi nem fog egy 90 nővel kezdeni. Egész egyszerűen azért mert talál jobban.

Hiába vagy te belül hiper-szuper, ha ez nem sugárzik ki semennyire.

2022. aug. 10. 22:41
 2/33 anonim ***** válasza:
84%
Ha az "ember számba se veszik" alatt azt érted, hogy nem igazán kéne kapcsolatra, akkor így van.
2022. aug. 10. 22:42
 3/33 anonim ***** válasza:
0%

Azért ehhez a magasság nem.mindegy

Ismerek 185-190 cm -s 100-105 kg ferfiakat akikre tapadnak útin útfelen. És nem azért mert izomagyak, meg gyúrosmajmok hanem atlagos kulső, pocak is van, de vmi ferfias kisugárzás is.

Vagy úgy pl a Másnaposok c film szereploi is kaposak sztem akárhogyis neznek ki

2022. aug. 10. 22:46
 4/33 anonim ***** válasza:

Masnaposak szereplok

[link]

2022. aug. 10. 22:47
 5/33 anonim ***** válasza:
43%
Nekem bejönne egy ilyen csaj.
2022. aug. 10. 22:48
 6/33 anonim ***** válasza:
65%

Honnan ered ez a hülyeség, hogy valaki szerinted egyből utál meg nem vesz emberszámba csak azért, mert nem akar megdugni?

Bocs, de egy 90 kilós nő, ha nem extra magas, nem vonzó és ezt nőként mondom. Az, hogy dagadt vagy és ezer helyen gyűrődik rajtad a háj, ami mentén összeizzadod magad, nem vonzó. Az, hogy szétbaszod a bőröd és az ízületeid az ormótlan nagy picsáddal, nem vonzó. Nem, nem vonzó az, hogy lötyög rajtad a gyenge szövet és egy amorf szar vagy, akinek a teste nem is emlékeztet emberre. Nem vonzó a fodrozódó háj. Befeszülhettek, ahogy csak akartok, a fene nagy body positivityvel csak azt éritek el, hogy senki nem mondja ezt a szemetekbe, de ugyanazt érzi és ugyanúgy elmegy mellettetek.

Ez van. Fel kéne nőni és felelősséget kellene vállalni az iránt, amit magatokra növesztettetek. Senki sem kéri, hogy viseljétek el magatokon. Ti sem kérhetitek, hogy más viseljen el titeket magán.

2022. aug. 10. 22:51
 7/33 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ez nem tűnt fel. Életem nagyobb részében kövér voltam, bőven 130kg felett. Több kapcsolatom is volt, a férjemmel 12 éve vagyunk együtt, csak 3,5 éve váltottam életmódot és fogytam le normál súlyra mert már nagyon ráment az egészségemre. 67 kilósan tagadhatatlanul jobban érzem magam, mint 170 kilósan. De a kövérség soha nem befolyásolta azt hogy van e párom vagy nincs.
2022. aug. 10. 22:59
 8/33 A kérdező kommentje:

Engem ez nem érint szerencsére. Csak azért írtam ki a kérdést, volt egy hasonló a férfiakról, csak ott 600 ezres fizetéssel volt meghatározva.

Tanulságos, h a nőknek simán leírják sokan, h 90kg-osan ne sok jóra számítsanak. A férfiaknál a nettó 600 nál meg megy a léleksimogatás, h nem a pénz a fontos és nem baj, ha kevesebbet keresnek.

2022. aug. 10. 23:18
 9/33 anonim ***** válasza:
37%
Én jól éreztem magam 90 kilósan, mellé 175 centivel. Tapadtak rám a pasik, de ez nyilván a kisugárzáson is múlik. Ha pasi lennék nekem sem kellenének a vékony lányok, sokkal vonzóbb női szemmel is a nagy mell, kerek popsi, gömbölyű csípő mint a csontos lapos testalkat.
2022. aug. 10. 23:19
 10/33 anonim ***** válasza:
74%

8-as Az ilyen válaszokat/kérdéseket nyilván nem nők írják, hanem incel pasik, mint minden ha ennyi a nettóm, és egyszerű melós témát.

90kg feletti nőkre, és férfiakra is van kereslet!

2022. aug. 11. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!