Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít társkeresésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít társkeresésnél, hogy én mit gondolok magamról?

Figyelt kérdés
Ez számít vagy meglátszik a viselkedésemen, kisugárzásomon, hogy mit gondolok magamról?
2022. aug. 10. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Most attól én nem vagyok törékeny, picsogó nő mert ezt "elvárom" a párotól.

Nyilván ha egy nő magabiztos és erős jellem,akkor jól esik neki ha a párja is minimum ugyan azon a szinten van.

Különben ha ezek nem így vannak majdnem kicsit Anya-fia eset lenne :D

2022. aug. 10. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
#10: szóval már megint a szoc. fóbia meg a kapcsolatteremtési alkalmatlanság van minden másnak elhazudva, csak ne kelljen nevén nevezni, világos.
2022. aug. 10. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

"És sokszor introvertált is vagyok pl. este 7kor"

Na ezen beszartam.

2022. aug. 10. 21:16
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

"visszahúzódó vagyok, távolságtartó és nem nagyon kezdeményezek"

Ez pont jó arra, hogy elrontsd vele az esélyt a kapcsolat kialakítására. Hogyha nem keresed a másikat és távolságtartó vagy vele akkor simán gondolhatja azt, hogy nem érdekled még hogyha esetleg szimpatikus is lennél eleinte számára.

Egyébként sokan a másikból akarnak önbizalmat meríteni de a legtöbb embernek egyáltalán nincs szüksége arra, hogy már az ismerkedés elején a másikat kelljen neki pátyolgatni. Ami neked lehet, hogy rosszul hangzik és azt gondolod, hogy "fúj gonosz világ" de ilyen ez.

2022. aug. 10. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:
De ha nem akarsz segíteni magadon miért várod hogy változás történjen?
2022. aug. 11. 06:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Hogy segítsek magamon? Jelenleg a legjobb amit tehetek, hogy sok nőnél próbálkozok és egyre jobban elhiszem, hogy randira hívni valakit egyáltalán nem a világ vége. Máskor földbe gyökereztem és csupa hülye kifogást találtam, most már nem is gondolok semmire, csak cselekszem.
2022. aug. 11. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!