Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél hátrány, hátrány ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél hátrány, hátrány ha egy férfi kövér? Ha lefogyna, sokkal sikeresebb lenne?

Figyelt kérdés

2022. aug. 10. 08:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12%
Magasról tojnak a nők arra, hogy kövér vagy, csak albérletben vagy saját lakásban élj egyedül.
2022. aug. 15. 23:13
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
11-es,oké,de milyen nők azt is tedd hozzá.A szutykok.
2022. aug. 16. 14:28
 13/17 anonim ***** válasza:
20%

11-es

Igen

Nagyon fontos, hogy egy férfi tudja az életét önállóan vezetni

Mindegy hol lakik, de ne a mama hotelben szégyen szemre

Azért ez, mint elvárás szerintem nem sok

A nőktől mennyi mindent várnak el…?

2022. aug. 16. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
11. Albérletet nem is láttam elsőre,jó hogy már ne az anyja nyakán lakjon a kis 35 éves fiúcska bakker...:-D
2022. aug. 16. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:
31%

Igen igen.

Ha te pasi vagy akkor kérdezd igyanezt magadtól csak fordítva. Hátrány, ha a csaj kövér? Szivesebben lennél vele ha lefogyna? Nyilván

2022. aug. 16. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Ízlés dolga. Engem abszolut nem zavar. A páromnak is van feleslege.

Lehet hogy azért állok így hozzá, mert voltam kövér én magam is, és bár lefogytam, baromi nehéz volt. A mai napig szigorú diétán élek, sokat sportolok, mert muszáj, és ez vár rám egész életemben. Mivel nagyon hízékony vagyok és nem szeretném visszaszedni a felesleget.

Nagyon nehéz fizikailag és mentálisan is, hogy nem ehetek mindig azt amit akarok, és sokat kell mozognom, szóval sokszor nagyon fáradt is vagyok.

Én ezek után megértem, ha valakinek ez túl nehéz, és nem akarja erre áldozni az életét.

Persze az aki pl eszik amit akar, nem sportol, mégse hízik semmit, nem kell tennie semmit a normál testsúlyért, vagy aki könnyebben éli meg hogy áldozatokat kell hoznia ezekért, az könnyebben ítélkezik.

2022. aug. 25. 19:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó sportolni, de nem mindenkinél életbevágó
2022. aug. 26. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!