Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél hátrány, hátrány ha egy férfi kövér? Ha lefogyna, sokkal sikeresebb lenne?
11-es
Igen
Nagyon fontos, hogy egy férfi tudja az életét önállóan vezetni
Mindegy hol lakik, de ne a mama hotelben szégyen szemre
Azért ez, mint elvárás szerintem nem sok
A nőktől mennyi mindent várnak el…?
Igen igen.
Ha te pasi vagy akkor kérdezd igyanezt magadtól csak fordítva. Hátrány, ha a csaj kövér? Szivesebben lennél vele ha lefogyna? Nyilván
Ízlés dolga. Engem abszolut nem zavar. A páromnak is van feleslege.
Lehet hogy azért állok így hozzá, mert voltam kövér én magam is, és bár lefogytam, baromi nehéz volt. A mai napig szigorú diétán élek, sokat sportolok, mert muszáj, és ez vár rám egész életemben. Mivel nagyon hízékony vagyok és nem szeretném visszaszedni a felesleget.
Nagyon nehéz fizikailag és mentálisan is, hogy nem ehetek mindig azt amit akarok, és sokat kell mozognom, szóval sokszor nagyon fáradt is vagyok.
Én ezek után megértem, ha valakinek ez túl nehéz, és nem akarja erre áldozni az életét.
Persze az aki pl eszik amit akar, nem sportol, mégse hízik semmit, nem kell tennie semmit a normál testsúlyért, vagy aki könnyebben éli meg hogy áldozatokat kell hoznia ezekért, az könnyebben ítélkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!