Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a magyar Tinder-rel, Badoo-val, stb.? Mi a baj velünk?
Vagyis, talán inkább velem.
Egy szép napon gondoltam egyet, és mivel össz-Európa szinten hozza a külsőm a nagy átlagot, megfuttattam a profilom kíváncsiságképpen, a Budapesthez közel azonos populációjú nagyvárosokban, a szélrózsa összes irányában. Természetesen, nevet is változtattam minden alkalommal, a nemzetiségnek megfelelően, nehogy esetleg torzítson a kísérlet a külföldi mivoltom miatt.
Nos, érdekes eredmények születtek. Egy viszont fix: mindenhol jóval népszerűbb voltam, mint a hazai hölgyek körében. Itthon, Budapesten, az agglomerációt is bőven beleszámolva jó, ha hetente 10 match-et/szimpátiát tető alá tudtam/tudok hozni. Abból is a java kihullik, apátia miatt. Külföldön ellenben, főleg tőlünk keletebbre (még bőven a háború előtt kalandoztam), napi 50-70 is összejött - valóban jó, tartalmas beszélgetésekkel, értékes női társaságokkal, nem üres tekintetű like-vadászokkal.
Nem gondolom, hogy ez a magyar nők hibája lenne - egyszerűen csak reagálnak valamire, amit mi, férfiak rontottunk el. A társadalmunkban romlott el valami végérvényesen?
Itthon, az efféle oldalakon, ritka az értékes ember, mint a fehér holló. Külföldön miben más az ismerkedés, vagy épp az embereknek, az egymáshoz fűződő viszonya?

Elterjedtebbek ott ezek az oldalak? Én pl 1 nőt sem ismerek, aki fent lenne ilyenen. Talán 1-et, aki valaha fent volt, akkoris poénból.
Mindezt úgy, hogy rengeteg embert ismerek, egyetemre járok, kollégista vagyok, rengeteg hobbim is van, tartom a kapcsolatot az otthoni barátaimmal, az időm felében Budapesten vagyok stb.
Nem ismerek olyan párt, akik így jöttek össze, pedig rengeteg párt ismerek.
21/L

Én ugyanezen vagyok, hogy elmenjek Magyarországról. Remélem, sikerül.

Én is szoktam vándorolni Tinderen. És valóban (engem is) előbb húznak jobbra orosz, ukrán, dél-amerikai vagy filippínó lányok, mint magyarok. De ugyan ez igaz Nyugat-Európára és USA-ra, Ausztráliára, ezeken a helyeken se voltam népszerű:D Bár lehet több ott tartózkodással változna, illetve helytől is függhet.
Szóval lehetnek ilyenek. Ettől függetlenül itt is érhetnek kellemes dolgok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!