Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha pofátlanul megszólitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pofátlanul megszólitok minden lányt aki az utamba akad akkor mondjuk 5 ezerből 1 talán meginna velem valamit?

Figyelt kérdés
igaz hogy nem?
2022. aug. 7. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
Ha vki utcan leáll olyanokkal akik nőket szólitgatnak le es elmegy inni, az vagy nem százas, vagy le fog húzni, hazudik, pr.sti stb.
2022. aug. 7. 21:13
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem olyan 1000 ből 1 biztosan. Nagy számok törvénye.
2022. aug. 7. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Ettől jobb lesz az arány.
2022. aug. 7. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
#2, #3: saját tapasztalat?
2022. aug. 7. 21:18
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
#4 Nem haver. Én nem szólítgatok le nőket az utcán. De egy ismerősöm megcsinálta. Fogadtunk, hogy addig csinálja amíg az egyik el nem megy vele kávézni. Asszem a 37. nél sikerült neki. De nagyon kész volt a végere :D.
2022. aug. 7. 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
A 37 szerintem nem is olyan rossz :)
2022. aug. 7. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Egyrészt már ott szar az elmélet, hogy te sem akárkivel akarsz összejönni, hanem egy neked tetsző, személyiségileg is passzoló lánnyal.

Másrészt, mi a fene értelme lenne ennek?

2022. aug. 7. 22:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyébként a pofátlanság nem mindig rossz. Én nem nőket szólítgattam le, hanem meghívattam magam olyan bulikba/összejövetelekbe, amikbe maguktól nem hívtak volna el az adott személyek. Közepesen jóban voltunk, és beszélgetett mással egy házibuliról, én meg simán megkérdeztem, hogy figyu már, nem mehetnék én is? És aki hirtelen még egy hülye indokot sem tudott kitalálni, annak kénytelen volt elhívnia :D Mondjuk utána nem volt egyszerű elvegyülni egy full ismeretlen társaságban, de az bejött, hogy megvártam, amíg kellően nyitottra itta magát a nagy rész, így már leszarták, ha odaültem dumálni. Vagy beálltam segíteni, mondjuk mittudomén citromot szeletelni, és a pia hozójával mindenki jobb arc :D
2022. aug. 7. 22:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha 5ezer ember lát az árokban egy virslit, akkor felszedi és megeszi valamelyikük?
2022. aug. 8. 00:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha te pocakos vagy akkor legyen inkább 10 ezer. Mert nagyon kevés az esély a sikerre.
2022. aug. 8. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!