Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek egy ilyen alkatról?

Figyelt kérdés

Vékony, szálkás/izmos alkat, sokat edz. A kockahas határán lenne, de szeret jókat enni, és szar a genetikája, tehát van egy kis(!) zsíros pocakja.

25/F

2022. aug. 7. 12:37
A kérdező szavazást indított:
Taszító. Vagy legyen szálkás, vagy husi, ne ilyen átmenet
Nem ez az álmom, de nem lenne különösebb bajom vele, talán még tetszene is
Nekem kifejezetten bejön
14 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%
Legjobb, ha egy gamer kocka az illető. :)
2022. aug. 7. 12:39
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen átlagos testalkatnak tartom.
2022. aug. 7. 12:42
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Nem tetszik a kockahas.
2022. aug. 7. 12:45
 4/16 anonim ***** válasza:
44%
A kockahas már nem divat (30 felett már emberfeletti meló kell ahhoz, hogy azt megtartsd), de a pókhas sem. Ha van rakta pár kiló felesleg, kis pocak, az a legtöbb nőt még nem zavarja.
2022. aug. 7. 12:52
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen jó. Bár ha innen kell megerősítés, akkor lehet mégsem.
2022. aug. 7. 12:53
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

Pl az utolsó képen a 40-es pasasnak igencsak jó teste van. Pici felesleg, több izom.

[link]

2022. aug. 7. 13:06
 7/16 anonim ***** válasza:
46%
Nem tetszik a kockahas.
2022. aug. 7. 13:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a felmérés abszolút nem reális.

Az egy dolog hogy a természetellenesen izmos test nem fog a legtöbb nőnek tetszeni, de nekem ne mondja senki hogy egy Joe Mangeiello vagy Chaning Tatum test kevésbé vonzóbb a legtöbb nőnek mint egy apa test, vagy hogy egyáltalán nem ad előnyt a párkeresésben.

Azok a nők akik ezt mondták valószínű már felébredtek a gyerekkori tündérmeséből, rájöttek hogy nem úgy néznek mint Alica Schmidt, és egy apatestű férfivel több esélyük van hosszabb távon egy stabil kapcsolatot kialakítani mint egy Luciferrel.

2022. aug. 7. 13:27
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sem reális a felmérés. Leginkább egy pocakos pasi vágyait tükrözi.

A túl izmos test nekem sem tetszik, a vákonyabb, szálkásabb alak a nyerő nálam. Mekkora az a ki spoci? ha nem teljesen kockahas, nem baj, de ha domboridik ki és még felöltözve is látni, az már annyira nem bejövős.

2022. aug. 7. 13:48
 10/16 anonim ***** válasza:
56%

szerintem egyáltalán nincs jó teste. Igaz, nem is érdekelnek a férfiak 30 felett, talán ezért is taszít az ilyen alkat. Apámnak is hasonló. Brrr :(

2022. aug. 7. 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!