Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek egy ilyen alkatról?
Vékony, szálkás/izmos alkat, sokat edz. A kockahas határán lenne, de szeret jókat enni, és szar a genetikája, tehát van egy kis(!) zsíros pocakja.
25/F

Ez a felmérés abszolút nem reális.
Az egy dolog hogy a természetellenesen izmos test nem fog a legtöbb nőnek tetszeni, de nekem ne mondja senki hogy egy Joe Mangeiello vagy Chaning Tatum test kevésbé vonzóbb a legtöbb nőnek mint egy apa test, vagy hogy egyáltalán nem ad előnyt a párkeresésben.
Azok a nők akik ezt mondták valószínű már felébredtek a gyerekkori tündérmeséből, rájöttek hogy nem úgy néznek mint Alica Schmidt, és egy apatestű férfivel több esélyük van hosszabb távon egy stabil kapcsolatot kialakítani mint egy Luciferrel.

Szerintem sem reális a felmérés. Leginkább egy pocakos pasi vágyait tükrözi.
A túl izmos test nekem sem tetszik, a vákonyabb, szálkásabb alak a nyerő nálam. Mekkora az a ki spoci? ha nem teljesen kockahas, nem baj, de ha domboridik ki és még felöltözve is látni, az már annyira nem bejövős.

szerintem egyáltalán nincs jó teste. Igaz, nem is érdekelnek a férfiak 30 felett, talán ezért is taszít az ilyen alkat. Apámnak is hasonló. Brrr :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!