Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nekem csak akkor számít igazi férfinek egy férfi, ha...?

Figyelt kérdés

- több a fizetése, mint az enyém

- az együttélés költségeit 100%ban ő állja

- jobb kocsija van, mint nekem

- van saját lakás, bp belvárosban

2022. aug. 7. 10:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem baj, hogy boldogtalan életed lesz, nem tudod mi a szeretet, mi számít az életben, akkor nem baj.
2022. aug. 7. 16:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj.

Te egy anyagias és felületes kis ribi vagy szimplán.

Baj, hogy ez a véleményem ezek alapján rólad?

Leszarom.

Nem érdemelsz ennél többet, vagy különbet ezek után.

2022. aug. 7. 16:49
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel csak az a baj, hogy mindent a férfi àll, te szépen félreteszed a fizud évekig, aztàn ha sok pénzed lesz meg lelépsz és éveken àt kihasznàlod azt aki eltartott. Erről lenne szó?

Egyébként azért mert valaki dolgozik és nincs milliós fizetése, akkor az màr nem is ember?

Remélem örök életedre magànyos maradsz, mert egy ilyen szànalmas alaknàl egy utolsó hajléktalan pasi is többet ér.

Szànalmas.

2022. aug. 7. 17:16
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Régebbi korokban a belső tulajdonságai alapján tartották a férfit férfinak. A lovagiasság, a bajtársiasság, a bátorság, az őszinteség, az egyenesség, a becsületesség miatt. Lehet hogy ezek mára már elavult fogalmak, mert a világ is teljesen kifordult magából. A sunyiság, a hazudozás, a becstelenség, a gyávaság kelendő cikk lett. De aki erre izgul, az megkapja és meg is érdemli!
2022. aug. 8. 00:14
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Több fizetése, lakás meg kocsi. Ö fizessen mindent v is neked egy ATM kell.

És te mit tudsz felmutatni a vaginádon kivűl cica ?

Mit kap cserébe ?

2022. aug. 8. 12:25
 26/26 anonim ***** válasza:
66%

A helyzet az, hogy miután a felsorolásod megvan rajossz, hogy ez még nem igazi férfi, millió más hiányozni fog.

Nekem ezek kB 28 éves koromra megvoltak, mégis rendszeresen járok képzésekre, társaságba, mert az igazi férfivé válás kB soha véget nem érő folyamat.

Csak azt akartam megvilágítani, hogy a felsorolásod kB semmit sem ér önmagában.

2022. dec. 16. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!